Ogród masz zachwycający! Kazda pora roku mnie urzekła,ale ten zimowy krajobraz jest cudny. A fotki takie piękne robisz, że nie można oczu oderwać
Będę często zaglądać
Wszystko zależy od zimy, tegoroczna pokazała co potrafi.
U mnie było -29 w tym roku.
Nawet udało nam się doświadczenie, podglądnięte na YT przeprowadzane głównie na Syberii
Dzień dobry!
Witam serdecznie w moim zimowym, dzisiaj nawet bardzo zimowym, ogrodzie
Dziękuję za miłe słowa odnośnie moich zdjęć, to miłe że komuś się podobają
U mnie jest mnóstwo ptaków, ale to zasługa drzew i krzewów. Gdzie mają sporo pożywienia i schronienie.
W zeszłym roku pierwszy raz nad stawem mieszkała czapla
Płochliwa, ale mam ją
Wstążkami nie zaznaczam one sukcesywnie odmianami przekwitały i schły wykopane odmianami a potem odmianami przechowywałam w takich skrzynkach z etykietami
Tak, kaliny to moje ukochane rośliny
U mnie Kalina Burkwooda Anne Russell nie traci liści, jest zwarta i kompaktowa, przepięknie kwitnie, a pachnie nieziemsko.
W rejonach gdzie są ostrzejsze zimy może tracić liście.
Całkowicie zimozielona jest Koreańska Eskimo, ale nie pachnie. Kule są śnieżnobiałe.
Dana witam się i ja. Doczytałam o przeciętnych zdjęciach.. no nie wiem tu jest trochę fotografów, którzy pewnie Cię wyprowadzą z błędu
To jest śliczne
Ogród bardzo ciekawy
I jeszcze jedno.. zdjęcie księżyca.. jesteś zawodowym fotografem?
Witaj Kasiu w moim przedogródku
Tak, to jeszcze tylko wstęp do raju, ale powoli, drobnymi kroczkami stworzymy swój własny raj
Będzie mi miło jeśli zechcesz mi w tej drodze towarzyszyć
Zapraszam rozgość się!
Przed nami jeszcze sporo pracy, ale też ogrom za nami. Teraz już sama przyjemność i kształtowanie ostateczne.
To już takie dopieszczanie.
Ne mogę się doczekać ścieżek, murków, postumentów...achhh niech już się zrobi ciepło
Dziękuję za uznanie, takie wpisy to jak miód na moje serce
Asiu, Kamilko ja podglądam wiele wątków na forach fotograficznych i wierzcie mi moje fotki są zwykłe i totalnie przeciętne.
Bardzo mi miło, że moje pstrykanie się podoba
Dziękuję!