Dzieki za zdjęcia! Ile lat mają Twoje kostki? Często tniesz?
Anka, Ty jak czasami coś napiszesz to cały dzień się człowiek chichra Buuuuziaki dziewczyny
Poli kiedyś obiecałam pokazać stan aktualny cisowej skarpety. Mam wreszcie to foto. Wybacz że tak późno.
Olka gdybyś wrzuciła fotki z liścimi na nieskoszonym trawniku to mógłby się serwer Ogrodowiska przeciążyć Danka by juz nie musiała reklam na gore zapodawać
Myślę, że w tym roku jeszcze modrzew Oli będzie brany pod uwagę Maila wyślę na fb.
mysle Ze nawet spor o to Czy jodła czy sosna na choinkę jest ładniejsza Nas tak nie rozrusza
Wielka szkoda...ale dobrze, ze trafiłyśmy na O. w odpowiednim momencie Powodzenia Navi w weekend!
ja juz na to nie mam werwy ale szkoda mi tych dawnych rozmów. no cóż
Ludzie w średnim wieku ok. 50-54 lata, jako sąsiedzi spoko, no cóż jakoś muszę z tym kolorem żyć. To jest znak rozpoznawczy na naszej ulicy - jak kurier do mnie jedzie z przesyłką to wystarczy że mówię - "mój dom to ten przed fioletowym" i wszystko jasne
Jolu, wiesz może co to za miskant?
Z kwiatów .. bonica jeszcze widoczna Towarzystwa dotrzymuje jej trochę niebieskości Fotka poranna, nim jeszcze świeciło słońce, a teraz delikatny deszcz ogród podlewa.
Sylwia,przeciez wysokość hortek można kontrolować przez wiosenne cięcie Nie wyobrażam sobie u mnie hortensji ponad 2m...
Ach- Kocioł Małego stawu! Uwielbiam!!! Mam zarezerwowany nocleg w tym małym domku na dole, na luty Przyjemnych widoków na jutro!
Hortensje z roku na rok są wyższe Przynajmniej u mnie, a widziałam gdzieś na fotce taką co była wielkości dużego lilaka....ciekawe ile lat rosła.
Macham do was z wysoka