Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Z Pszenicznej ... 14:49, 24 lis 2016

Do góry
Chłód jak chłód ale mgła przyszła... za brzózkami nic nie było widać

Miłkowo - sezon 2016-2022 14:18, 24 lis 2016

Do góry
ao tu np i proso mi tu rośnie i wysiewa się że hej ale ładne limonkowe i tak całą zimę wygląda

Tobie Irenko chyba wszystko się wysiewa, super. Masz tak dobrą ziemię i rękę jak bioenergoterapeuta
Rytlogród na 18 stóp -hop siup! 14:04, 24 lis 2016

Do góry

to jest ogólny zarys tego, co jest.
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:52, 24 lis 2016

Do góry
GorAna napisał(a)

Dobre!!!
Irenko, nieustająco sie zachwycam Twoim bogactwem roślin w ogrodzie
Pozdrawiam

Oj dobre
Aniu dziękuje, ale ciut ograniczam jużbuź.

Miłkowo - sezon 2016-2022 13:48, 24 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
W ogrodzie błysk, a nie w miarę czysto Choć... my mistrzowie iluzji potrafimy schować to czego i my nie chcemy na zdjęciach widzieć

Sebciu, jesteś niedościgłym mistrzem iluzji
Jeśli chodzi o ogród, iluzji nie ma, a jeśli o resztę, musi póki co
Na rabatach mam ciut liści, ale to juz kosmetyka

ao tu np
i proso mi tu rośnie i wysiewa się że hej
ale ładne limonkowe i tak całą zimę wygląda
Ogród w mieście-ogrodzie 13:31, 24 lis 2016

Do góry
2016.11.23
Podwórkowa rehabilitacja 13:29, 24 lis 2016

Do góry
Aniaaa napisał(a)
Bardzo szybko rosną z nasion.U mnie wysiały się w ogrodzie Moudry i Hameln.Było mnóstwo samosiewu aż płakać się chciało.Małe siewki a było ich mnóstwo i dość ciężko się wyrywały...plewiłam,plewiłam i końca nie było widać.
Od tej pory wszystkie kłosy u moich rozplenic na jesień ścinam.Najpierw robię zdjęcia szczotkom a potem sekatory idą w ruch i nie ma zmiłuj się

Czyli łatwo odbudować populację jakby coś zmarzło.
Aniu nie mogłam się powstrzymać, zobacz jak wpisują się ozdoby od Ciebie w klimat mojego domku Na zdjęciach jedna z wielu, jeszcze raz dziękuję.

Działka prawie w Borach Tucholskich 13:29, 24 lis 2016

Do góry

dzisiejsze

Z Pszenicznej ... 13:11, 24 lis 2016

Do góry
Zdjęcia o poranku

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 12:56, 24 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Ja wklejam swój adwentowo - bożonarodzeniowy stroik

Piekne dzieło
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 12:51, 24 lis 2016

Do góry
GorAna napisał(a)
Dziekuję Wam Wszystkim, za miłe slowa
Jolka specjalnie dla Ciebie
Ty to potrafisz zmotywować

Takie nieogrodowe

Aniu śliczne Wiem ile to pracy i cierpliwości trzeba mieć ja też wyszywam tyko w mniejszym formacie wstawię fotki wieczorkiem teraz z tel.piszę
Blaski i cienie nowego życia 12:49, 24 lis 2016

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Uleczka kocham Cię ze nie narzekasz na liscie. Prawie wszyscy narzekaja a one przeciez swój urok mają jesienia.Widoki piękne widac Twoja pracę.

To wrzucam fotki po koszeniu

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 12:46, 24 lis 2016

Do góry
Dziekuję Wam Wszystkim, za miłe slowa
Jolka specjalnie dla Ciebie
Ty to potrafisz zmotywować

Kamienny w krzyżykach

Takie nieogrodowe

Ogród Loczka 12:18, 24 lis 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Dzisiejszy wschód słońca

Bajkowo!!
Moja działka na Dębowym Lesie 12:18, 24 lis 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)
Oczami wyobraźni zobaczyłam jak moją największą dynię próbuję wcisnąć do piekarnika i mi się styki przegrzały. Musiałabym chyba piec hutniczy mieć pod ręką
Na szczęście 3 średnie dynie już wydałam, drugą co do wielkości rozłożyłam na czynniki pierwsze. Zostało mi 3 konkretne sztuki. Aktualnie sobie spoczęły pod schodami.
Przepis na placuszki do wykorzystania. Nie pomyślałabym, żeby zmieszać z ziemniakami. W najbliższym czasie usmażę.

Napia napisał(a)
Mieczyki wykopane - zdążyłam przed przymrozkami, na szczęście
Tak patrzę na twoje dynie i czytam przepisy, hmmm, jakoś do tej pory nie miałam przekonania do dań z dyni, ale kawa z dynią, nalewka i placuszki mogą być inspirujące. I dynie nadziewane - o te wyglądają bardzo smacznie. Może się przełamię

Beatko,Ale historia z dynia,,hee, dobrze,że wyobraźnia działa
Dyń po trosze ubywa,na niedzielę robiłam faszerowane,zapiekane.
A ty coś z nimi robiłaś ??
Miałam parę dni córcię. Przyleciała z Anglii.Trochę radości było i znowu zostały tęsknoty
Agnieszko, warto naprawdę wprowadzać dania z dynią do swojej kuchni, to duża bomba witaminowa
Moja działka na Dębowym Lesie 12:18, 24 lis 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)
Oczami wyobraźni zobaczyłam jak moją największą dynię próbuję wcisnąć do piekarnika i mi się styki przegrzały. Musiałabym chyba piec hutniczy mieć pod ręką
Na szczęście 3 średnie dynie już wydałam, drugą co do wielkości rozłożyłam na czynniki pierwsze. Zostało mi 3 konkretne sztuki. Aktualnie sobie spoczęły pod schodami.
Przepis na placuszki do wykorzystania. Nie pomyślałabym, żeby zmieszać z ziemniakami. W najbliższym czasie usmażę.

Napia napisał(a)
Mieczyki wykopane - zdążyłam przed przymrozkami, na szczęście
Tak patrzę na twoje dynie i czytam przepisy, hmmm, jakoś do tej pory nie miałam przekonania do dań z dyni, ale kawa z dynią, nalewka i placuszki mogą być inspirujące. I dynie nadziewane - o te wyglądają bardzo smacznie. Może się przełamię

Beatko,Ale historia z dynia,,hee, dobrze,że wyobraźnia działa
Dyń po trosze ubywa,na niedzielę robiłam faszerowane,zapiekane.
A ty coś z nimi robiłaś ??
Miałam parę dni córcię. Przyleciała z Anglii.Trochę radości było i znowu zostały tęsknoty
Agnieszko, warto naprawdę wprowadzać dania z dynią do swojej kuchni, to duża bomba witaminowa
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:10, 24 lis 2016
Do góry
polinka napisał(a)
Mega udany wtorek za mną W ogrodzie wszystko zrobione, mogę spokojnie skupić się na betonach Taką słoneczną jesień to ja uwielbiam!

Pięknie powiązane trawki i porządek na zimę gotowy
Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje 12:06, 24 lis 2016

Do góry
GorAna napisał(a)
To ja pokażę Wam moje najnowsze dzieło.

To obraz mojego ogrodu, wyhaftowany krzyżykami.

Tak wyglądał po ukończeniu, jeszcze na krośnie.

tak po oprawieniu

tak wygląda zdjęcie, które przetworzyłam na krzyżyki

Tutaj na ścianie w towarzystwie poprzednika.

tak realistyczne aż trzeba się dobrze wpatrywać żeby odróżnić zdjęcie od haftu. Przepiękne !!! Nie mogę wyjść z podziwu. W ogóle to ja sobie nie wyobrażam jak można coś tak pięknego zrobić

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:05, 24 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Mega udany wtorek za mną W ogrodzie wszystko zrobione, mogę spokojnie skupić się na betonach Taką słoneczną jesień to ja uwielbiam!

No porządek masz świetny!!!!Bardzo podobają mi się powiązane trawy.Co tam będziesz jeszcze z betonów tworzyć?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies