ogród cuuudo zazdraszczam pozytywnie ostatnio jestem zakręcona na werbenę i Twoje połączenie bardzo mi się podoba, coś w podobnym stylu chcę mieć u siebie
ok no to rabata
niedokończona
zostało od nogi huśtawki do malin zresztą widać na zdjęciach
za huśtawką przekopane ale nie wyczyszczone i nie zgrabane
ale na lepszą pogodę trzeba czekać
u nas 2 stopień zagrożenia powodziowego po deszczach które spadły przez dzień i noc - leje potwornie
ale deszcz potrzebny chociaz mam nadzieję że dziadostwa nie narobi
Leje i zimno! Nie lubię jesieni, a zimy tym bardziej!
Dawno nie było zdjęć i patrząc na prognozy, to raczej szybko słonecznych nie będzie To w takim razie małe ogólne "coś" z okna. Tak to u mnie na dzisiaj wygląda.
Trochę zrobiły mi się zaległości na O. ale już nadrabiam
Aniu cuuudnie u Ciebie. Dodatkowo robisz piękne zdjęcia. Oglądam już któryś raz i napatrzeć się nie mogę . Cudnie!
Ciekawa jestem jak tam zasadzone listeczki rozchodnikowe? U mnie chyba nic z tego nie będzie, bo większość listków zżółkła i zrobiła się dość miękka Ale czekam jeszcze cierpliwie. Natomiast odkryłam dzisiaj, że włożone do flakona w bukiecie rozchodniki zaczęły wypuszczać korzonki. I tak się zastanawiam czy jeszcze trochę poczekać i czy wsadzać do doniczki czy od razu do gruntu. Przeżyją zimę?
Nooo kochaaaana... szalejesz
Ledwo pojawił się temat skarpy a tu już irgi zamówione - wsadzone. Wrzosy w jednym dniu zakupione i już pięknie rosną. Że już nie wspomnę o serbach
Ciekawa jestem jak Ci się spisywały skrzynie w warzywniku. Bo tak trochę chodzi mi po głowie lekkie przeorganizowanie mojego warzywnika
No i jeszcze raz muszę pozachwycać się cudną rabatą rozchodnikowo-werbenową
Hej Iwonka Mariken szczepiony na wysokości coś około 180 cm. Jakby coś... mogę sprawdzić dokładniej. Dopiero co pisałam, że mnie denerwuje .. taki torchaty Mam nadzieję, że się przynajmniej wybarwi jak należy.
Hehe, no mam te serby Jeden mniejszy, drugi większy.. jeden chudszy, drugi grubszy Ot, życie No ale dobra, wsadzone są, mają rosnąć. Poza tym w tamtym kącie mały bajzlownik mi się zrobił, ale do wiosny coś wykombinuję
Ostatnio się pojawiło pytanie, jak się mają serby do skrzyń warzywnych.
Zatem w celu wyjaśnienia - serby przez buraczki Znajdują się one dokładnie po przeciwnych stronach ogrodu.