Pochwal się jak go zrealizowałeś nie reklamując firmy oczywiście.
Forum służy do wymiany informacji, pokazywania swoich osiągnięć, zdjęć roślin i ogrodów.
Tak, ja wczoraj zrobiłam rundkę po najbliższych sklepach i niestety już nic nie ma Wszystkie dekoracje świąteczne pochowane . Może wyprzedaże internetowe jakieś znajdę.
Ten planik to tak od niechcenia Tuj w razie czego nie przesadzaj, nie miałam świadomości, że one wielkie
Może zabierz je w inną część ogrodu, tutaj może za wielkie będą, a w miejscu, co zaznaczyłam posadź może tuje wschodnie (Platycladus orientalis 'Aurea Nana') ?
Zapraszam Was do oglądania dzisiaj i w tym tygodniu Akademii Ogrodnika po Mai w ogrodzie. Jesteśmy w ogrodzie zimozielonym Robimy zielonego chochoła i ochronę na stożka, aby się nie rozłamywał po spadającym z dachu śniegiem
Dzisiaj mamy noworoczne spotkanie wieczorkiem u dawno nie widzianych przyjaciół przedsmak Sylwestra
Irenko, zmienię bombki w latarence na niebieskie W bukszpanach pozostawię srebrne. Będzie niebiańsko, ale króciutko, potem wracam do czerwieni, aż do kolędy za tydzień. Potem rozbieram choinkę i czekam na wiosnę, jak co roku.
Dla mnie wiosny oczekiwanie jest po sprzątnięciu świątecznych dekoracji.