E tam, tak Ci się zdaje Agnieszko, poćwiczysz. Jak chcesz przyjedź do mnie na naukę, chociaż ja nie kształciłam się w tym kierunku, robię to intuicyjnie i daleko mi do mistrzostwa, ale mogę pomóc co umiem.
A ja sobie dzisiaj w USA kaloszki zamówiłam (kolejne ale u nas koloru nie było), a co tam, pozazdrościłam Irence że ma lampki ze Stanów, więc ja kaloszki tez mogę mieć. dodatki do nich już mam czyli na ręce specjalne ocieplacze i szal Dorobię sobie jeszcze coś na drutach na nogi Będzie dobra stylizacja na wiosnę
Dziękuję za miłe wpisy, poczytałam, że Agnieszka też dostała nowy aparat. Napiszcie mi na pw jakie modele Będę się cieszyć, a może cosik podpowiem, jakie obiektywy itd? Aparat jest bardzo ważny w dokumentowaniu ogrodu i sprawia radość gdy to co zrobicie również pięknie wygląda i w realu i na zdjęciach Wiem coś o tym.
Najbardziej w tym roku mnie cieszy zaskoczenie jakie spowodowała aura. Ja nie pamiętam takich świąt i bardzo bym sobie życzyła zim jak w Anglii. Teraz mam nadzieję że tego doświadczę do wiosny, o której myślę intensywnie
Mój zakątek po metamorfozie wygląda teraz zupełnie inaczej niż na zdjęciu poniżej, ciekawam jak go ustroję na wiosnę?
Ireno nalewka kawowa posmakowana, super jest, a jeden kieliszek nawet wylany. hahaha, obrus w praniu, stół złożony, pogoda jest, mama odwieziona, chłopaki moje prawie w robocie.
Ja właśnie preferuję taki styl, czyli skladamy w swoim wątku globalnie życzenia a takie same zbiorczo w wątku. Jeśli chemy złożyć osobiste życzenia to możemy , ale chodzi o to aby nie robić "kopiuj" "wklej" w każdym zaznaczonym watku
Pod wplywem Twojej ubiegłorocznej lodowo-złotej choinki miałam wymieniac swoją.... I cóż mam pozostać przy ognistej? Skoro u Ciebie czerwien zawitała na choince to chyba przy mojej pozostane....
Ślicznie skomponowalaś czerwien z zimnymi barwami
Danusiu, kiedys jakims cudem kupilam 2, po dach trzeba 5 i szukalam, ale nie ma w Polsce, w necie tez, w Niemczech 6 tygodni czekania, a tu po amerykansku, ciach-pach, 3 dni i sa
Fajna zabawka, chyba gadzeciara jestem
Te poprzednie sterczaly, jak wyrzut sumienia i nie podobalo mi sie swiatlo, tu moge ustawiac, no i oszczednosc, sa 3 w
Aniu, nie są "zakazane", ale jest oddzielny wątek na życzenia Każdy może tam wkleić swoje życzenia dla wszystkich Chyyba lepiej, niż 1000 życzeń takich samych u każdego