Jeśli chodzi o zdjęcia, to praktyka jest najważniejsza, z każdej lustrzanki da się wycisnąć ładne zdjęcia. Bardzo liczy się też kadrowanie, nie tylko ustawienia aparatu. Z biegiem lat wiesz coraz więcej i coraz lepiej Ci wychodzi.
Jeśli ktoś zaczyna z lustrzanką, dobrym pomysłem jest kurs fotograficzny Też mam takie plany
Danusiu jestem dumna z ciebie
Alez to bedzie stylizacja!
Taka zima niech zostanie na stałe, klimat się zmienia wiec moze u nas będzie, jak w Anglii, bo u nich też się zmieniło
To się cieszę, że smakowala, moim gościom też
U mnie też juz codzienne działania, fajnie że swięta były, fajnie, że już po, jeszcze Sylwester i prawie wiosna i ogrod, po tym jedzeniu wskazane
Prezenty pachnące Udane
U mnie w tym roku też były skromne i bardzo proste dekoracje - i szczerze podobały mi się bardziej niż setki kolorowych światełek i plątające się wszędzie kable
Na Pinsie zbieram sobie inspiracje na dom, podłoga marzy mi się dębowa - bielona Plus grafitowe płytki Ahhh marzenia - jak wygram Totka to zaczynam się budować Bo w głowie już mam wszystko zaplanowane - nawet ustawienie kanapy w salonie
Tak właśnie zrobiłam, ale raczej szansa jest na 50 procent. U mnie nigdy nie przezimowała w gruncie, a w garażu dała radę, tylko blade pędy puszczała, ale przycięłam wiosną i było ok.
E tam, tak Ci się zdaje Agnieszko, poćwiczysz. Jak chcesz przyjedź do mnie na naukę, chociaż ja nie kształciłam się w tym kierunku, robię to intuicyjnie i daleko mi do mistrzostwa, ale mogę pomóc co umiem.
A ja sobie dzisiaj w USA kaloszki zamówiłam (kolejne ale u nas koloru nie było), a co tam, pozazdrościłam Irence że ma lampki ze Stanów, więc ja kaloszki tez mogę mieć. dodatki do nich już mam czyli na ręce specjalne ocieplacze i szal Dorobię sobie jeszcze coś na drutach na nogi Będzie dobra stylizacja na wiosnę
Dziękuję za miłe wpisy, poczytałam, że Agnieszka też dostała nowy aparat. Napiszcie mi na pw jakie modele Będę się cieszyć, a może cosik podpowiem, jakie obiektywy itd? Aparat jest bardzo ważny w dokumentowaniu ogrodu i sprawia radość gdy to co zrobicie również pięknie wygląda i w realu i na zdjęciach Wiem coś o tym.
Najbardziej w tym roku mnie cieszy zaskoczenie jakie spowodowała aura. Ja nie pamiętam takich świąt i bardzo bym sobie życzyła zim jak w Anglii. Teraz mam nadzieję że tego doświadczę do wiosny, o której myślę intensywnie
Mój zakątek po metamorfozie wygląda teraz zupełnie inaczej niż na zdjęciu poniżej, ciekawam jak go ustroję na wiosnę?
Ireno nalewka kawowa posmakowana, super jest, a jeden kieliszek nawet wylany. hahaha, obrus w praniu, stół złożony, pogoda jest, mama odwieziona, chłopaki moje prawie w robocie.