przycinam go tylko troszeczkę .. rośnie w takim miejscu ( rośnie przy bramie wjazdowej ),że chcę aby był trochę większy i szerszy...tak wyglądał z liścmi w sierpniu
Hej Ewelino Dziś zaskrońców nie spotkałam, ale za to po raz kolejny dostrzegłam coś, co mi się spodobało w moim własnym ogrodzie Zmrożone opadłe liście, szron na roślinach, nawet nagrałam filmik z odgłosem opadających liści. Kilka widoczków z dzisiejszego poranka:
Podejrzewam, że sąsiedzi po definitywnym zakończeniu inwestycji "basen", wezmą ekipę, która zrobi totalny roz....i cały ogród. Zatem temat tuj -kto wie...
W zimie będzie pięknie- białe brzozy i czerwone derenie- będzie patriotycznie
PS. Dla zainteresowanych Widzicie moją balkonową balustradę......?
I już z wolnych myśli. Bardzo mi odpowiada wersja: brzozy+ derenie IH. To mi tak gra, że aż mi się mordeczka cieszy Nie wiem wprawdzie co dalej, jakie jeszcze inne nasadzenia (jeśli nie hosty....), ale derenie i brzozy...miodzio!!!
Powoli może też byłabym w stanie pogodzić się z utratą host, kosztem przeniesienia ich pod świerki ALE!!! żeby nie było- Wstępnie podjęta została decyzja, że z trzech świerków stożków, w 2017 i 2018 będzie choinka na BN....i nagle- bo już za trzy lata zrobi się tam inna wystawa i co? co? co z moimi hostami wtedy?