Noela Kingsbury Projektowanie rabat, Barbary Ellis Rośliny okrywowe i Tima Newbury Sztuka projektowania ogrodów mogę jeszcze podpowiedzieć. Te mam niestety tylko zeskanowane
Dzięki, nawet znalazłam te poszczególne pozycje, ale po angielsku lub hiszpańsku Niestety, literaturę ogrodniczą mogę czytać tylko po polsku lub niemiecku. Trochę mnie to ogranicza. Aktualnie siedzę sobie nad książkami M.L. Kreuter.
Twoja niedoszła kota już zapracowała na jedzenie.. na strych do "graciarni" wlazła mysz.. kto tam sie dobierał jak głupi od samego początku , ale myślałam ,że ma fanaberie. A tam mysza zjadła mi wszystkie nasiona Na pułapkę nie chciała sie złapać..taka cwana.. w nerwach wpuściłam tam kota.. i po godzinie mysza była już upolowana
Oj, też bym chciała takie książki Jestem z tego pokolenia, które woli litery na papierze niż w komputerze Poza tym to o wiele większa przyjemność niż oglądanie na ekranie
Kingsbury mam - Oudolf/Kingsbury "Neues Gartendesign". Tych innych autorów nie znam, muszę ich poszukać. Mam jeszcze książki Borchardta, Titschmarsha, Johna Brookes, Matta Jamesa, Viktorii Wegener, Urszuli Barth. Trochę tych książek juz mam