Bożenko to dereń?
wiem że masz pare egzemplarzy, czy mogłabyś mi w wolnej chwili trochę o nich napisać? jak szybko rosna, jak sie przebarwiają?Twoje wrażenia generalnie
) tak na co dzień nie zauważa się tego postępu i wzrostu, ale dobrze, że mam zdjęcia )) po 5-6 latach faktycznie ogród wygląda dojrzalej )
Jak sadziliśmy te serby to musiałam wykopać sporo roślin i wyglądało to tak
Z perspektywy czasu bardzo się cieszę,że posadziłam w porę te serby, bo tuż za nimi wyrosło osiedle szeregowców .... 3,5 metra od siatki....
W tym roku Louise Odier bujał u mnie, że hej, bardzo polecam tą różę jako pnącą, a A. Darby całkiem wyłysiał - chyba na wiosnę zetnę go nisko. W zasadzie to powinnam go nawet przesadzić.
Jolanka - serdecznie pozdrawiam!
Jeszcze od strony trawy dałam, bo jak em będzie kosił i się zajedzie za daleko to by Mu te drobne kamyczki strzelały
No to Was zalałam i zamęczyłam moim strumykiem
reniu a jeszcze tak sobie pomyślałam gdybyś tak zrobiła jak proponowała Magnolia ale bez obniżania terenu jedynie wyznaczone kostka granitowa i te część koła nad ścieżka przeróbka nabrabate a te poniżej zostawiła trawnikiem?
Ewa chyba nizauwazylaś mojego postu z rysunkiem. własnie to samo mialam na mysli co pisze Ewa. dobuduj murek do tego co masz a jak posadzisz tam jakąś trawkę czy coś delikatnie okrywowego to tego murku w srodku nie będzie widać