Patrzę od strony 50-tej i jestem po prostu oniemiała Śliicznie, a pomyśleć, że jak miałam 15 lat - do 19 tki moim największym marzeniem była podróż do Meksyku, żeby kaktusy w naturze oglądać. A tu takie ogrody, egzotyka po prostu, lecę dalej oglądać.
Tego czegoś jeszcze nie ma, nie zrobione, a to co jest, za małe niestety, ale głupio wygląda, ale obiecuję, że będzie lepiej
Mój prezent pod choinkę - przystroję go godnie Kupię większego cyprysika, w Leroy były, ale ususzone niestety.
Co najważniejsze, miejsce już dla niej (wazy) mam, tylko trzeba rewolucję zrobić
To nie jest to miejsce, ale inne
Na giełdę nie pojechałam, bo 3 kurierów się zapowiedziało, musiałam czekać na paczki, bo bliscy prezentów by nie dostali. Jutro pojadę, ale sprzątać to sprzątałam, cały dzień spędziłam w ogrodzie, z Anulą przez płot porozmawiała chwilkę,. jak to miło
Dwa wielkie wory suszonych tui zebrałam po Ksawerym i zdjęcia jakoweś mam haha. ubrałam balustradę w kurtynę świetlną, ubrałam jeszcze cosik.
PIĘKNIE...
Ale u mnie w tym miejscu za mały obszar na irgę, a może po prostu dosadzić do tawułek jakiegoś bluszczu...
Będzie się piął po ziemi i w górę razem z clematisami?
Wątek może u nas nie za bardzo, ale może ktoś ma zdjęcia. Tutaj to chyba jak coś potrzebujesz, loguj się na forach typowo akwariowych, u nas bardziej ogrody Może Mariusz będzie coś miał
Bardzo mi się ostatnio podobała u kogoś taka podwodna łąka. Nie wiem z czego, jakaś trawa falowała, a nad nią ławica ryb, jeden gatunek. Zdjęć roślin akwariowych nie mam.