Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Dorota123 18:59, 19 gru 2013

Witam
Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do Waszej "paczki", Twój ogród Danusiu jest bezkonkurencyjny i był dla mnie dużą inspiracją, obejrzałam chyba wszystkie ogrody, które zakładałaś, a są na ogrodowisku.
Pozdrawiam Dorota
Sebek 19:33, 19 gru 2013

Danusiu - a mówiłaś, że nie będziesz szaleć ze światełkami Przepiękne są te dekoracje Czekam na foto balustrady
Loosiuu 19:38, 19 gru 2013

Gardenarium napisał(a)

Piękności! Czuć święta
Gabisia 20:12, 19 gru 2013

Ale waza - przepiękna!
Koniecznie muszę pamiętać, żeby jutro rano bombki do latarni powkładać!
Dzięki Danusiu za pomysła
Gardenarium 07:13, 20 gru 2013

Myślę jeszcze o świecach dużych, ale skoro są lampeczki to chyba nawet nie wypada świec tam pakować. Lecem na giełdę

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 07:15, 20 gru 2013

Sebek napisał(a)
Danusiu - a mówiłaś, że nie będziesz szaleć ze światełkami Przepiękne są te dekoracje Czekam na foto balustrady

No przecież nie szaleję Niezbędne minimum mam

Tylko balustrada pod prądem, a latarenki to na baterie. Kiedyś miałam:

Ustrojonego buka, dwa świerki serbskie, dwa stożki przy furtce, dwie kule bukszpanowe w donicach i dwie wiśnie na ulicy, To dopiero był szał...i rachunki za prąd

Teraz tylko balustrada, w dodatku oszczędna w pobieraniu prądu

Instagram Ogrodowiska
Milka 07:32, 20 gru 2013

I to jest to, 2 w jednym, pięknie i oszczednie ciekawa jestem dekoracji w domu i łowów na giełdzie, buziam
kaisog1 10:34, 20 gru 2013

Ciekawa jestem co z giełdy wytargasz Ja od rana siedzę i lepie pierogi....... dużoooo pierogów....... juz mam dosyć pierogów???
dajana 10:43, 20 gru 2013

Dziękuje Danusiu za dobre słowa jak u was juz pieknie i tak nastrojowo i romantycznie .Moze i mnie coś sie uda zrobic przez weekend .Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 10:46, 20 gru 2013

Wróciłam, ale do donicy nic nie przytargałam, było to samo co już mam, czyli za małe krzaczory No to mam z głowy już tę jedną dekorację, uporam się z nią na Wielkanoc

A teraz muszę rozpakować zakupy

Będę robić jeszcze jeden albo dwa wianki, do ogrodu zimozielonego, jak się da to jutro z Matim i jego mamą - Anią, którą znacie z wianków zeszłego roku Zrobię też stroik na grób mojego Taty. Może dzisiaj.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies