Było tu już wiele napisane o tej firmie w zeszłym roku. Mam podobne odczucia jak Madżenka. Szkoda że po tamtej zimie był taki niewypał. Mam nadzieję że pewne sprawy przemyśleli i dobrze im życzę. Nasze forum to wielka siła oddziaływania .
Ubiegłej zimy musiało im bardzo dużo traw wymarznąć a przyjęqli zamówienia jakby to był dobry rok... Jesienią podchodowali już ponownie trawki. Życzę im wszystkiego dobrego bo mają rzeczywiście bardzo duży wybór traw.
Ta od Mariusza nie przeżyła... Kupiłam kolejną
Na tym zdjęciu ją widać w nogach rozplenicy. Strasznie się rozłazi, z tego miejsca będzie do wyciepania...
A ja właśnie czekam, aż mi się kosówka rozejdzie . Podsadziłam nią różaneczniki pod sosnami.
Jestem za spotkaniem na Broniszach
Rozrosa mi się bardzo szybko, ale z premedytacją strzygę jej fryzurkę. Bociek napisała, że aby była ładna należy tak robić i to święta prawda
....szaleństwo czystej postaci w tym wątku...chwilę ludzia nie ma na forum i potem tyle nadrabiania...nonono.....lampiony ze słoików...pomysłowa jesteś Elu... byłam wczoraj w Home&you...wiosna w dekoracjach i gadzetach....i wyprz!...
To ja wolę z domu nie wychodzić, bo wszędzie inspiracje, okazje. Przecież na chleb zabraknie...
Ta od Mariusza nie przeżyła... Kupiłam kolejną
Na tym zdjęciu ją widać w nogach rozplenicy. Strasznie się rozłazi, z tego miejsca będzie do wyciepania...
Mam 30 m żywoplotu grabowego. Niedlugo przymierzam się do zimowego cięcia. Zaznaczam wątek aby mi się nie zawieruszył
Ta zielona ścina to ON - żywopłot grabowy jeszcze przerzedzony u góry ale w tym roku będzie już odpoiwednio zagęszczony. Tnę go aktulnie juź do 1,4 m. Żywopłot był sadzony w maju 2010 jeszcze w trakcie budowy...
Będe jeszcze sadziła w innym miejscu niski żywopłot bukowy.
Witaj Edytko!! Przeczytałam o zmaganiach z losem i jestem zachwycona Twoim optymizmem i siłą. Skoro masz tak silną chęć odbudowywania to Twój ogród będzie przepiękny. Po obejrzeniu zdjęć myśłałm, że Ty masz ugór a u Ciebie już piekny ogród!
Nie mam doświadczeń z trawą zalaną wodą.... Ale na wiosnę zapewniłabym jej areację. Jaką macie glebę, czy jest ciężka? Warto byłoby go chyba rozpiaszczyć. I polecam wiosną - na początku marca jak tylko miną roztopy pierwsze nawoźenie, potem nawet co trzy tygodnie. Dla interwencyjnego upiększania () trawnika polecam Agrecol Szybki efekt dywanowy.
Wpadaj do mnie pytaniami bo ja ostatnio nie jestem w stanie odwiedzić nawet moich zaprzyjaźnionych wątków.....
Pozdrawiam baaaaardzo serdecznie
Było tu już wiele napisane o tej firmie w zeszłym roku. Mam podobne odczucia jak Madżenka. Szkoda że po tamtej zimie był taki niewypał. Mam nadzieję że pewne sprawy przemyśleli i dobrze im życzę. Nasze forum to wielka siła oddziaływania .
Dobrze czsami podglądąć czyjś wątek, bo zawsze coś nowego się nauczę
Taka macierzanka to i mi się przyda na obwódki Piękna jest!
Marzenko udzielasz tylu rad...podobają mi się Twoje pomysły.
Mam nadzieję, że jak już wkleję swoje plany, to też coś mi podpowiesz
Edii witaj! Bardzo chętnie podpowiem jeśli będę w stanie