Ja mam nikona d3100 - chwalę sobie. Danusia ma canona, Syla też. Reszta nie wiem. Macie w okolicy media expert? zobacz jakie promocje mają - pierwszy wyskoczył mój aparat - a podobno wtedy był przeceniony
Ale szczerze jakbym teraz kupował wybrałbym czwartego canona co tam mają. Bo jak ma od razu kartę pamięci i torbę to się opłaca, bo przy nikonie trzeba dokupić oddzielnie
Sebek-dzięki wielkie! Cieszę się, że się podoba. Chociaż jakość zdjęć taka sobie. Aparat muszę sobie kupić porządny.
Mi się te zdjęcia podobają, jednak jak się pasjonujesz fotografią lustrzanka to wydatek konieczny - ale od razu bardziej chce się cykać
Skłamałabym, gdybym powiedziała, że się pasjonuję fotografią. Po prostu lubię wysoką jakość i odkąd robię więcej zdjęć, niż normalnie, zaczął mnie ten temat męczyć. Ale nie mam pojęcia co kupić. Lustrzanka cyfrowa z dobrym obiektywem wymiennym, tylko jakie?????Tyle tego ustrojstwa na rynku.
O rany,Sebek,ja właśnie widziałam,że Ty szybko odpowiadasz ale aż tak?
No dzięki bardzo Sypnę gdzieś tymi "dzwonkami" a potem postaram się nie wyrwac jak chwasta
Sebku jesteś nieoceniony - kleome będę szukać wiosną
Co do hortensji zapomniałam, ze ogrodowe juz przekwitają.... ale i tak były piękne
Ciekawe czym je okrywają???
A werbena jest patagońska - nie argentyńska
Sebku na tabliczce była argentyńska mam fotkę tabliczki. Wiem że na ogrodowisku zwana jest patagońską
Sprawdzę to okrywanie horti ogrodowych Ich bambusy tez marne w tym roku nawet u mnie ładniejsze