Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 17:03, 23 sie 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

a w druga strone

choc widoki u ciebie mnie zawsze powalaja ...po tym sie z tydzień nie podniose pewnie

W drugą stronę się nie da z góry, bo na brzozy włazić nie będę

Dzięki Justyś
Na zielonej... trawce :) 17:02, 23 sie 2017

Do góry
mrokasia napisał(a)

Trzeba było zrobić brzydszy ogród!

Ale wstręciucha ze mnie nie?
Na zielonej... trawce :) 17:01, 23 sie 2017

Do góry
Hahaha

Nie, zeszłam po schodkach
Na zielonej... trawce :) 17:00, 23 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Jedyne ujęcie jakie mogę zrobić z góry to takie ze zjeżdżalni dzieci (wszelkie z okien dachowych nie łapią nawet połowy)

Piękne
a zjechałaś sobie chociaż potem czy zeszłaś po drabince ))))
Na zielonej... trawce :) 16:59, 23 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Kasia jak tak będziesz pisać to się zamknę w sobie i już nic mnie nie otworzy

Trzeba było zrobić brzydszy ogród!
Na zielonej... trawce :) 16:56, 23 sie 2017
Do góry
AngelikaX napisał(a)
Jedyne ujęcie jakie mogę zrobić z góry to takie ze zjeżdżalni dzieci (wszelkie z okien dachowych nie łapią nawet połowy)

a w druga strone

choc widoki u ciebie mnie zawsze powalaja ...po tym sie z tydzień nie podniose pewnie
Na zielonej... trawce :) 16:52, 23 sie 2017

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Ja się u Ciebie ciągle zastanawiam jak można tak idealnie równo obrzeża ułożyć. Totalnie mnie to rozklada na łopatki.

Obrzeża to akurat moi bracia dali czadu one są na podmurówce więc nie mają prawa się przesunąć
Na zielonej... trawce :) 16:49, 23 sie 2017

Do góry
Kasia jak tak będziesz pisać to się zamknę w sobie i już nic mnie nie otworzy
Na zielonej... trawce :) 15:46, 23 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Szczęka opada....! Dobrze, że mam silną psychikę, bo naprawdę można się kompleksów u Ciebie nabawić
Na zielonej... trawce :) 15:25, 23 sie 2017

Do góry

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 14:37, 23 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Przybiegłam do Ciebie (foty jakie miałam u siebie wstawiłam ) polukać co tu się dzieję ze rabaty-trawnik chcesz wydzielać

Mamy wielki trawnik na środku dzialki....i tak mi chodzi co by z nim zrobić, aby nie był taki wielki....
Aczkolwiek trawka na nim ślicznie rośnie i troszkę szkoda....
Na zielonej... trawce :) 14:30, 23 sie 2017

Do góry
MonikA napisał(a)

Dokładnie zgadzam się ze wszystkim

Na zielonej... trawce :) 14:30, 23 sie 2017

Do góry
Makusia wpisała 13.
Ogród wśród pól i wiatrów 14:27, 23 sie 2017

Do góry
jolka napisał(a)

Z limek jestem w tym roku zadowolona Są wielkie, jest ich dużo. O to mi chodziło. Ta rabata z jeżówkami tradycyjnymi też się zrobiła samowystarczalna - sama się sieje, kwitnie masowo i nawet już tak nie zarasta tak bardzo.

Do dopracowania mam tzw. "ryneczek lidla" czyli rabatę z jeżówkami odmianowymi, pełnymi (muszę stamtąd powywalać funkie i dosadzić więcej jeżówek), no i wciąż do dopracowania rabata z vaniklami. Myślę, że w przyszłym roku już będzie prawie dobra

Nie dziwię się, piękne są

Co do funki mam na rabacie jednej jako wypełniacz kulek sosnowych na pniu. I chyba też wywalę, podzieliłam ale jakoś nie zachwycają mnie, podsychają i takie byle jakie... w suie podoba mi się tylko wiosną jak jest taka świeża, soczyście zielona. Wwidzę że masz runiankę ile czasu zajęło jej zagęszczenie - myślę nad nią i bluszczem pospolitym - jedno z dwóch wybiorę
Ogród wśród pól i wiatrów 14:23, 23 sie 2017

Do góry
Niby nic odkrywczego... a efekty są

Po teście daj cynka jak odkurzacz się sprawuje

Pomidory zaparzam wrzątkiem, obieram, kroje na ćwiartki co by było łatwiej blendować, doprawiam, zagotowuje i sru do słoików - nic specjalnego (pomidorówkę z takich lubimy najbardziej) Ale np. ogórki konserwowe robiłam z kilku przepisów z neta i mam jeden miodzio - także jakbyś szukała to podzielę się

miłorząb cudny, ja mam mniejszy okaz gdzieś na metrze szczepiony - lichotka w porównaniu do Twojego

I na fotki tawki po koszeniu tez poczekam

Ogród wśród pól i wiatrów 14:20, 23 sie 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Trawnik super zieloniutki, ale te Twoje hortensje... raj normalnie raj! Wszystko takie wypasione u Ciebie

Z limek jestem w tym roku zadowolona Są wielkie, jest ich dużo. O to mi chodziło. Ta rabata z jeżówkami tradycyjnymi też się zrobiła samowystarczalna - sama się sieje, kwitnie masowo i nawet już tak nie zarasta tak bardzo.

Do dopracowania mam tzw. "ryneczek lidla" czyli rabatę z jeżówkami odmianowymi, pełnymi (muszę stamtąd powywalać funkie i dosadzić więcej jeżówek), no i wciąż do dopracowania rabata z vaniklami. Myślę, że w przyszłym roku już będzie prawie dobra

Na zielonej... trawce :) 14:17, 23 sie 2017

Do góry
Wiem, że to prezent komunijny mieszczący się w pierwszej "5" ale na szczęście nie u nas
* po pierwsze drogie to,
* po drugie "zabawka" raczej dla taty by była niż syna
* po trzecie pewnie długo by nie pociągnął...
choć ostatnio w jakiś programie mi się nawinął tani i niezniszczalny... ale nie wiem czy miał kamerę

a poważnie - ciężko u mnie ogarnąć całość, bo bryła domu zasłania
Ogród wśród pól i wiatrów 14:12, 23 sie 2017

Do góry
Trawnik super zieloniutki, ale te Twoje hortensje... raj normalnie raj! Wszystko takie wypasione u Ciebie
Ogród wśród pól i wiatrów 14:08, 23 sie 2017

Do góry
O zakupy były - i jak już przetestowany? Ciekawa też jestem bardzo, bo ma mniejsze koła niż mój i zastanawiałam się czy nie grzęźnie w żwirku

Przetworowo i u mnie wczoraj było - w słoiki poszło 20kg pomidorów (lubię bardzo tą czynność - zwłaszcza obierać pomidorwy ze skórki - jakkolwiek to brzmi )

Twoja rabata frontowa z miłorzębem to mistrzostwo - nie zliczę ile razy na pintereście został ten kadr zapinowany swoją drogą zapytam jak wysoko szczepionego masz tego miłorzęba? piekny okaz

I trawnik lecę zobaczyć - foty są?

Na zielonej... trawce :) 14:02, 23 sie 2017

Do góry
Ach to cudowne działanie Ogrodowiska, człowiek się naogląda i od razu dostaje powera do działania w ogrodzie (przynajmniej ja tak mam )

Cieszę się, że przyczyniłam się po troszę do Twojego zielonego dywanika - dla mnie ogród bez wypielęgnowanego trawnika to nie ogród to główny punt ogrodu, a mój tytułowy to już wogóle sprężać się musi aby "wyglądać" no bo jak inaczej - siara by była

Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies