Ejjjj, posuncie sie... Ja tez kcem zobaczyc o co kaman... Normalnie czuje sie wykluczona... Mojito dla wszystkich przynioslam, tylko bez lodu, zeby Wam gardziolka sie nie poprzeiebialy, bo jak bedziecie Zonom trzeszczec o to co ma Zeta...
Dziewczyny wybaczcie, ja dzisiaj nigdzie nie będę latać, stoję w kolejce aby oglądać roztoczańskie kfiatki. Dobrze, ze córka w domu siedzi , bo o 22:05 nie zostałaby odebrana z przystanku!!!!!!
Zeta jak Ci prąd wyłączą o 22 to ogólnoogrodowiskowy protest do Energea, Tauron, Vatenfall czy jakie inne tam cholerstwo u Ciebie zasila wystosujemy i do Premiera!!!!
Madżenka siedzę po lewej ... i doczekać się na te kfiatki nie mogę
Dziewczyny wybaczcie, ja dzisiaj nigdzie nie będę latać, stoję w kolejce aby oglądać roztoczańskie kfiatki. Dobrze, ze córka w domu siedzi , bo o 22:05 nie zostałaby odebrana z przystanku!!!!!!
Zeta jak Ci prąd wyłączą o 22 to ogólnoogrodowiskowy protest do Energea, Tauron, Vatenfall czy jakie inne tam cholerstwo u Ciebie zasila wystosujemy i do Premiera!!!!
A ja spóźniłam się 20 minut i teraz tfu tfu pluję sobie w brodę. Mogłam nie jeść obiadu, to bym była na czas Kasiu, będą jakieś powtórki dla "drugiej zmiany"?-
No chyba jestem zmuszona bo Madżen i Magda mi łeb urwą
żebyś wiedziała........
siedze jeszcze w pracy....masakryczny dzień mam....
zaraz muszę jechać po córkę i dopiero do domu....
Jeśli pokażesz te zdjęcia jak mnie znów nie bedzie to urwe obiecuje !!!!!!!
Tak więc uprasza się cię abyś poczekała aż się z Marzenką zsynchonizujemy........oki??
Na razie tak grzecznie proszę....i padam ze zmeczenia
Magada my III zmiana , synchronizujemy się na 22:01 ???