hahahahah ---- najbardziej to mnie połaskotała Ania.... ( dobrze jeździ samochodem ) ......czyś ty widziała mój samochód jak wygląda . porysowany jak łódź podwodna na rafie koralowej.
Jechałem z Tobą autem i na prawdę jechało się przyjemnie - paciorków nie musiałem mówić
Sebku. U Ciebie to elegancko wyglada, bo kocimiętka jest posadzona przed różami i one są jednokolorowe. U mnie musiałaby być posadzona między i boję się bałaganu. Dlatego chciałabym coś zadarniającego.
Ale jesteś rewelacyjnie szybki z odpowiedziami. Dzięki
a skąd! Wtedy kwitły tylko czerwone i dlatego. Są tam jeszcze żółte, fioletowe, pomarańczowe i różowe - nie wiem co będzie w przyszłym roku jak może wszystkie razem zakwitną
Jak będziesz sadzić rogownicę to możesz się zamienić z kimś na forum kto ma jej za dużo na coś, czego Ty masz w nadmiarze Ja swoją wywaliłem, ale poszukam jej przed zjazdem dla Ciebie, bo niedaleko ode mnie jest opuszczony dom i rogownica się tak rozlazła, że przy drodze rośnie - tylko się mi przypomnij przed zjazdem
Dziękuję - na razie się okropnie boję - a dziś dopiero wtorek!
Powodzenia! Będzie dobrze!!!
Ale pięknie u Ciebie. Te żurawki koło ciurkadełka...cudo! Fajnie, że tak szybko rosną.
Superowa wizytówka.
Pozdrawiam i, mam nadzieję, do zobaczenia w Goczałkowicach. Trochę niemrawo mi będzie, bo nie mam jeszcze swojego wątku i zupełnie nikogo nie znam. Ale...jakoś to będzie
Witaj Honey na ogrodowisku. Pora cięcia bukszpanów minęła, ale już mam na nie pomysł jak powinny wyglądać Zrób z nich piramidki - będą wyglądać miodzio Zdjęcie z pierwszego wątku Danusi
Dziękuję - na razie się okropnie boję - a dziś dopiero wtorek!
Powodzenia! Będzie dobrze!!!
Ale pięknie u Ciebie. Te żurawki koło ciurkadełka...cudo! Fajnie, że tak szybko rosną.
Superowa wizytówka.
Pozdrawiam i, mam nadzieję, do zobaczenia w Goczałkowicach. Trochę niemrawo mi będzie, bo nie mam jeszcze swojego wątku i zupełnie nikogo nie znam. Ale...jakoś to będzie
Co do róż - u mnie są posadzone z kocimiętką i jest do dobre połączenie. No i kocimiętka rośnie jak szalona, co będzie bardzo dobre w tym przypadku. Możesz sobie ją wysiać jeszcze teraz. Tylko, że moje to są takie niskie 10-15 cm, musiałabyś takiej poszukać, bo ta wysoka za duża będzie. No i co w niej najlepsze zakwita w kwietniu - i kwitnie do dziś