Nie dałam sie rózyczce. Kupiłam tylko jedną Heidi klum. Miałam jeszcze ochotę na Parole i Blue River, obie piękne ale za daleko było niesc do samochodu. Blizej samochodu były za to wysokie rozplenice z fajnymi kwiatostanami wiec kupiłam i jeszcze jabłonke ozdobna Ola i to wszystko. Zdjęcia słabe bo przed chwilą robione.
Wszystkie zdjecia obrociłam a jabłonka i tak wgrała sie na leżąco. Z tamtego aparatu takich numerów nigdy nie było.
Pobiegałem dzisiaj ze sznurkiem, wężem ogrodowym i miara w celu próby wytyczenia rabat.
Przeniosłem to na papier i wyszlo tak jak na zdjeciu.
Zainspirowała mnie makadamia swoim szkicem, ale trosze to przerobiłem.
Co sądzicie ? Śmiało piszcie, krytyka mi nie straszna
Wow! Jaki błękit! Dziewczyny stopy moczą i nie tylko stopy! Zazdroszczę. Musi być u Was wesoło!
Nie smutam się, tylko dziś z psem na porannym spacerze w alei topolowej szuraliśmy w liściach na 6 stóp i jeden kijaszek! Stąd refleksyjnie z rana było! A za słoneczko dziekuję, kochane, właśnie dotarło, chociaż spiekoty nie ma. 21 C.
To milej imprezki domowej,u nas dalej sloneczko przez caly dzien i spiekota!!!!!!
I mi tu nie smutaj Haniu bo sloneczko swieci i cieszy wszystkich a przyszywane wnuczki machaja do Ciebie
Haniu mi sie tez bardzo podobaja i nie moglam wylukac co to jest,i na krotko przed Twoim wyslaniem paczuszki dotarlam do celu nazwy,bardzo sie ciesze ze je mam,wsadzilam w spokojniejszym miejscu bez tupotu malych stop hi hi,w korze gdzie bukszpany i inne cebulowe,Gobasiu milo ze zerkasz chodz nie zawsze piszesz Twoja cebulke wsadzilam juz w miejscu dla vipow czyli w rabacie z rozami i otrzymala nazwe Lilia-Gobasia
A tymczasem dwie brukselki jak Panny Mlode z welonem hi hi
A tu dla Was Kalina ,kwitnie chodz nie rozumiem tego ale niech bedzie,oczka cieszy i powracaja chwile wiosny
3 tygodnie temu zgodnie z zaleceniami zasiałem trawę w nowym ogrodzie.
Niestety, mimo przekopania i usunięcia starej trawy zaczęła ona wyrastać. Obecnie jest wyższa niż nowo posiana, która ma ok. 6-8cm. Czy mam skosić trawnik? Czy poczekać aż młoda trawa urośnie do 10cm?
Z góry dziękuję za porady
----------------
Poprawka - to właściwie może być chwast zwany chwastnicą. Jutro sprawdzę z bliska.