A teraz fotki rabaty i miejsca na Marikena z zawijaskiem bukszpanowym z innej perspektywy Nie śmiać się z mojego nieudolnego nawożenia trawnika, śpieszyłam się przed burzą i wyszło jak wyszło
A posadziłaś wreszcie te roślinki? Pokażesz?
Kamcia zmieniłaś awatarek, śliczny. Różyczki piękne, u mnie szykują się do drugiego jak ja to nazywam kwitnienia. Sea Foam powycinałam wszystkie przekwitłe kwiaty, czekam na kolejny popis a Chopin niestety złapał mączniaka. Na razie z tym walczę. Macham
To tak jak moje odmianowe, też się zwilcowały, ale te pospolite są co roku, nawet kiedyś je plewiłam i wściekałam się na nie
Dziękuję za miłe słowa, jak zaglądasz to chociaż jakiegoś emotikona zostaw to będę wiedziała, że byłaś. Często zaglądam do Waszych pięknych ogrodów, nacieszę oczy, powzdycham, czasem się zdołuję i pędzę dalej Postaram się poprawić Deser smakowity i bardzo pomysłowy z tym skosem warstw
Często zaglądam do Waszych pięknych ogrodów, nacieszę oczy, powzdycham, czasem się zdołuję i pędzę dalej Postaram się poprawić Deser smakowity i bardzo pomysłowy z tym skosem warstw