Dobrze, że nie pracuję w szkolnictwie... no ubiłabym
Napiszę ci co ja widzę
Widzę pole ekspansywnej, siejącej się nawłoci.
Widzę tuż za płotem samosiejki (wierzba?) Zaraz będziesz je mieć u siebie. Jak urosną to korona będzie wisieć nad twoim ogrodem.
Widzę świerka srebrnego wciśniętego w róg, który za 10 lat będzie miał minimum 8-10m. średnicy. Jedna połówka będzie u ciebie, druga za płotem. Wokół niego w promieniu 4-5 metrów będzie sucho i nic nie będzie rosło, bo korzenie będą panoszyć się w sporej odległości.
W oddali widzę drzewa które potencjalnie mogą być zapożyczonym tłem.
Nie, xle będzie. Jeśli chcesz wyeksponować to zrób większą łezkę, gdzie jej granica będzie przebiegać na styku z trawnikiem Wysepka nie może byc takim ogryzkiem a takie coś.
Obiecałam zdj. nie ma się czym chwalić bo mieszkamy tu dopiero 4 lata, remont w środku był ważniejszy, tym bardziej że wszystko robione z tego co udało nam się zaoszczędzić. Zasadziliśmy tuje po jednej stronie wjazdu od razu, a resztę w październiku zeszłego roku, żeby się odgrodzić.Dopiero w tym roku zaczęliśmy działać aby to jakoś lepiej wyglądało
góra od lewej Renata-ren133, Ela-chelll, Jola-jolanka, Kasia-kasya, Ola-chojna, Monika-Marga, przed nią Ania-makao, dalej Amelka, Marta-Warmia, Asia- AsiaK-Z, Kasia-CS, Lidka koleżanka Asi, bez wątku ale z pięknym ogrodem, na dole od lewej Edyta-Lindsay80, Aga ag-zie, i ja Iwka