Reniu pewnie w Twoim wątku znajduje się odpowiedź, ale pójdę na łatwiznę i zapytam- ile Ty masz tulipanów?
Halo Renius nie mogłam nie wpaść i piąteczki nie przybić ... trzeba zawsze wyrażać swoje zdanie widziałam co zrobiłaś
Renia nie lubię Cię Podniecenie mnie ogarniało na widok moich tulipanów-ale u Ciebie to jakaś inwazja-ale szał!!Cudnie będzie jak rozkwitną-już teraz robią wrażenie masą!! ŚŚ też wyglądają bardzo obiecująco
Lamarcka ... owoce pyszne
cudne masz te śliwki!
Renia tak się wgapiłam w te Twoje śś że doszłam do wniosku że nie da rady,muszę mieć wszystkie trzy i już. Chyba znalazłam na nie miejsce i tak zrobię żeby się tam wpasowały. Teraz będę znowu myśleć co pod nimi,bo kule i trawy już są u Ciebie. Co by jeszcze pasowało?
Jestem już po lekturze..u ciebie Lamarcka ? jeżeli kupię, to ze względu na owoce, też.
Jak tak dalej pójdzie ta pogoda to przegapię kwitnienie wszystkich cebulowych u siebie Nowa rabata super, ale czym ją wysypiesz? Bo od kory murki Ci się usyfią..
Dopieszczasz, świdośliwy cieszą, chyba nie tylko mnie...tulipany kiedy sadziłaś, piękne i zdrowe nienaruszone, moje chyba już skubane Poproszę o szersze kadry
Gabi Gdzie kupowałaś te szare kwadratowe donice? PS Pięknie
Jolu Ja sypałam azofoskę tydzień temu
Śliczności
A czegoś bordowego nie chcesz? Wszystko zielone, ładnie ale zielono
Irysy się rozwinęły
ja też
to czarne morze to bym ci ciutke pomniejszyła (czytaj: ukradla do siebie kawałek)
Ale wielkie masz już zawilce i jarzmianki!!!!!!!