Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Podwórkowa rehabilitacja 17:34, 10 lis 2015

Do góry
Wianek masz uwić? z czego? i jaki? ciekawam bardzo.
Poziomkami też się chwalisz jak już ich nie ma? Ładnie....
Mój jest ten kawałek ogrodu 16:49, 10 lis 2015

Do góry
Agus. wianek fajnisty ciepelko na drzwiach
Mój jest ten kawałek ogrodu 15:47, 10 lis 2015

Do góry
Śliczna chryzantema. Jakoś lubię różowe kwiaty. Bukiet srebrno-magentowy piękny. Wianek tez fajnie wyglada, tak zimowo
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 09:37, 10 lis 2015

Do góry
kasiek napisał(a)
Matko jaki areał - bosko
Wianuszek piekny, musze cos się za ozdoby wziąć

Trochę jest do koszenia
Z jednej strony ta przestrzeń mi się podoba, a z drugiej chciałabym busz jak u Ciebie

Jana napisał(a)
wow

babka napisał(a)

Reniu Ty wiesz że to jest piękne
Nie umiem Ci doradzić, napewno nie na tym etapie. Ale czytałam, że Magnolia zagości w Twoim ogrodzie więc nie ma o czym gadać, będzie pięknie !
Wianek świetny zrobiłaś a wiesz, ze ja do teraz nie zrobiłam kroku w tym kierunku ? Za chwilę świąteczny trzeba będzie szykować ...

Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
Mam już zdjęcia piwniczki zrobione, ale nie spieszę się, bo cała zima przed nami

sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia wianuszek słodki

Dziewczyny ja swoim magnoliom liście zostawiłam tak jak zrzuciły pod koroną. Są w kółeczkach to w trawie mi nie przeszkadzają. Sprzątnę wiosną, albo zostawie na naturalną ściółkę zobaczy się, a korzonkom cieplej będzie

Ja liście magnoli posprzątałam, ale przez te wiatry to wszystkie liście z wielkiego dębu od sąsiada znowu u mnie leżą Ciężko się odsprzątać.

Gardener27 napisał(a)
Ja wczoraj wszystkie liście magnoli pozbierałem Dobrze że to zrobiłem bo dziś by były rozmiecione przez wiatr po całym ogrodzie

U mnie chyba nigdy nie będzie tak perfekcyjnie jak u Ciebie Już przestałam się denerwować drobnymi niedociągnięciami.
Zastanawiam się czasem ile pracy dopiero musi mieć np. Agania czy Mała Mi, jeżeli mi przy takich pustakach wydaje się, że mam jej już sporo
Mój jest ten kawałek ogrodu 22:25, 09 lis 2015

Do góry
Chryzantema faktycznie podobna do tej Gosi. Bardzo ładna, w wesolutkim kolorze . Mam nadzieję, że się uda przechować i Tobie, i mi
Wianek na drzwi też mi się podoba
Mój jest ten kawałek ogrodu 22:10, 09 lis 2015

Do góry
Przy okazji wrzucania zdjęć.. na drzwiach zawisł nowy wianek. Trochę "cieplejszy" niż kwiatowy, bo wełniany
Podwórkowa rehabilitacja 21:27, 09 lis 2015

Do góry
WilczaGora napisał(a)
masz wspaniałe warzywa !!! ale Ci zazdraszczam (pozytywnie oczywiście )
wpadłam zobaczyć czy wianek "uwiłaś"

macham z Wilczej

A gdzie tam materiał mi moknie od dwóch dni, chwilami leje jak z cebra. Ale zrobię odmachuję
Podwórkowa rehabilitacja 21:21, 09 lis 2015

Do góry
masz wspaniałe warzywa !!! ale Ci zazdraszczam (pozytywnie oczywiście )
wpadłam zobaczyć czy wianek "uwiłaś"

macham z Wilczej
Wilcza Góra 21:02, 09 lis 2015

Do góry
jesień pędzi i nie chce zwolnić ...
...nie wiem, co ona sobie wyobraża ...
miałyśmy obie odpocząć, to ona miała mnie do tego relaksu inspirować, a świat wokół mnie wiruje...tyle się dzieje...siak czy owak jeszcze daję radę

a co dałam radę w minionym tygodniu... ano np. uwić jeden wianek z suchych hortensji...

przyniosłam 2 koszyki kwiatów do domu...

...ze strychu zniosłam podkład, który mi został po wielkanocnym wiankowaniu, drucik, nożyczki i poświeciłam pół godzinki...

Nie układałam kwiatów bardzo gęsto. Podoba mi się ten luźny, nieregularny układ tego wianka.
Można go polakierować na złoto, ale mój miał być bardzo prosty, 100 % naturalny i w całkiem niedoskonałym kształcie

Chyba się udało...

Buziaki ślę i macham z Wilczej z całych sił...
Ogród na Zapłociu 20:50, 09 lis 2015

Do góry
Dzięki Aga, podoba mi się ten Twój wianek
Ogród na Zapłociu 15:29, 09 lis 2015

Do góry
Witaj .Wianek -uszyłam długi rękaw z materiału i naciagnelam na sztywny drut potem uformowalam z tego koło. Pozdrawiam
Początki mojego ogródka. 13:39, 09 lis 2015

Do góry
Przepraszam, że nie na temat ale natrafiłam na Twój wianek, jak on jest zrobiony?

Ogród Magdalenka 17:15, 08 lis 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Madzia
ławka piękna, czyżby z dz.?Proszę napisz mi na priv, bo też szykuję się na zakup.
A mnie się wianek także bardzo podoba
pozdrawiam

Kasiu, zaraz prześlę namiary … warto się tam wybrać. Był jeszcze stolik i dwa fotele … asortyment ciągle się zmienia i dopiero się rozkręcają. Ma być też drugi punkt na Bielanach ….

pozdrawiam
Ogród Magdalenka 16:28, 08 lis 2015

Do góry
Madzia
ławka piękna, czyżby z dz.?Proszę napisz mi na priv, bo też szykuję się na zakup.
A mnie się wianek także bardzo podoba
pozdrawiam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:29, 07 lis 2015

Do góry
szemusia napisał(a)
Dasz radę - w zeszłym roku po raz pierwszy, oczywiście pod wpływem O., poczyniłam świąteczny wianek Nie chcę CIę straszyć, ale to bardzo uzależnia

Chętnie bym się nauczyła ... a takie uzależnienie nie straszne mi
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:05, 07 lis 2015

Do góry
Dasz radę - w zeszłym roku po raz pierwszy, oczywiście pod wpływem O., poczyniłam świąteczny wianek Nie chcę CIę straszyć, ale to bardzo uzależnia
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 19:43, 07 lis 2015

Do góry
07_Rene napisał(a)

Reniu Ty wiesz że to jest piękne
Nie umiem Ci doradzić, napewno nie na tym etapie. Ale czytałam, że Magnolia zagości w Twoim ogrodzie więc nie ma o czym gadać, będzie pięknie !
Wianek świetny zrobiłaś a wiesz, ze ja do teraz nie zrobiłam kroku w tym kierunku ? Za chwilę świąteczny trzeba będzie szykować ...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:30, 05 lis 2015

Do góry

Irenko, nic z palcem, od sadzenia ponad tysiąca cebul łapa mnie bolała I znowu boli Bo nowe cebule wczoraj sadziłam znowu. A jutro robię wianek

O ja cię...toś poszalała
I poczytałam, co zrobiłaś, całkiem sporo.
Ja dumam nad murem, tam wykopuję, teraz mam zagwozdkę, do czego doczepić irysy, pomyślałam, że do piwonii i do tego dam przywrotnik i gdzie nie gdzie trawy, jak myślisz? Muszę je koniecznie przesadzić; w zapasie mam orliki i naparstnice.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:12, 04 lis 2015

Do góry
Dodałam w wizytówce flagowe nowości które pojawiły się w tym roku. Staram się uzupełniać najlepsze zdjęcia albo jak coś się dzieje w donicach Dzięki Flower że zaglądasz

Irenko, nic z palcem, od sadzenia ponad tysiąca cebul łapa mnie bolała I znowu boli Bo nowe cebule wczoraj sadziłam znowu. A jutro robię wianek
Kwitnące skarpy 21:24, 04 lis 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Liście silnie toksyczne dla koni.- tytle tylko doczytałam o tym cudnym klonie Fajny rarytasik.. uwielbiam klony... aż mózg pracował gdzie by takiego upchnąć ... na szczęście dla mnie .. nie do kupienia u nas

Gratulacje koleżance za wianek.. i gratki dla Ciebie za dobór materiałów.. prima sort Że sztuczne ma zaletę .. może wisieć kilka lat

Parocje maja sporo odmian, i dlatego Twoja jest bardziej czerwona a moja bardziej żółta. Chociaż czerwony barwnik się tworzy jesienią, a żółty po prostu w roślinie już jest.. czym uboższa ziemia tym więcej czerwonego.. U mnie glina, system palowy wiec u mnie ziemia żyzna dla parocji.. Jedno z dwóch.. ale tak czy siak jest piękna

Znalazłem tego klona u uzdowskich w ofercie , mieli jeszcze inne klony czerwone lecz wybór padł na tego z racji żę jest oryginalny i ma kolumnowy pokrój. Dokupiłem sobie jak byłem u nich jeszcze brzozę grayswood ghost też mi się bardzo podoba mam zamiar jeszcze kupić błotnię leśną też mi się podoba
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies