Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

sylwia_slomc... 21:11, 09 lis 2015

Renia gdzie Cię wcięło???
Jana 00:18, 10 lis 2015

Renia pewnie da nas robi zdjęcia
07_Rene 09:28, 10 lis 2015

Agania napisał(a)

Reniu moja wyobraźnia poszła, jak zobaczyłam to co pokazałaś, twoje tworzenie jest przemyślane i świetnie tera widać całą perspektywę, za bardzo bym nie szła na wyskokość, bo widkoi masz boskie...tylko pojedyncze egzemplarze, a giganteus na tym tle wygląda bosko, czemu chcesz go wyprowadzić?

Z miskanta giganteusa mąż chciał zrobić swój ogród ciszy jak w Goczałkowicach Wsadziłam w wolne miejsce jedną sadzonkę, żeby się rozrosnął Bardzo się do niego przyzwyczaiłam... Jeszcze sobie to przemyślę przez zimę

eee_taam napisał(a)
widoczki to rzeczywiście atrakcyjne ...z jednej strony dobrze jest zostawić otwartą przestrzeń ...a z drugiej ...to jak się wiatr rozpędzi ..to już nie jest tak ciekawie i miło.

Dziewczyny, moja działka jest pochylona, w polach w najniższym miejscu płynie rzeczka, a potem teren znowu się wznosi. Wydaje mi się, że ciężko będzie przysłonić zupełnie ten widok. Trzy lata nad tym myślę i jednak wolę się osłonić, zostawiając kilka punktów widokowych
Pisałam już kiedyś, że są plany budowy przez te pola drogi szybkiego ruchu... Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie. Hulające wiatry to też jest argument za nasadzeniami
07_Rene 09:37, 10 lis 2015

kasiek napisał(a)
Matko jaki areał - bosko
Wianuszek piekny, musze cos się za ozdoby wziąć

Trochę jest do koszenia
Z jednej strony ta przestrzeń mi się podoba, a z drugiej chciałabym busz jak u Ciebie

Jana napisał(a)
wow

babka napisał(a)

Reniu Ty wiesz że to jest piękne
Nie umiem Ci doradzić, napewno nie na tym etapie. Ale czytałam, że Magnolia zagości w Twoim ogrodzie więc nie ma o czym gadać, będzie pięknie !
Wianek świetny zrobiłaś a wiesz, ze ja do teraz nie zrobiłam kroku w tym kierunku ? Za chwilę świąteczny trzeba będzie szykować ...

Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
Mam już zdjęcia piwniczki zrobione, ale nie spieszę się, bo cała zima przed nami

sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia wianuszek słodki

Dziewczyny ja swoim magnoliom liście zostawiłam tak jak zrzuciły pod koroną. Są w kółeczkach to w trawie mi nie przeszkadzają. Sprzątnę wiosną, albo zostawie na naturalną ściółkę zobaczy się, a korzonkom cieplej będzie

Ja liście magnoli posprzątałam, ale przez te wiatry to wszystkie liście z wielkiego dębu od sąsiada znowu u mnie leżą Ciężko się odsprzątać.

Gardener27 napisał(a)
Ja wczoraj wszystkie liście magnoli pozbierałem Dobrze że to zrobiłem bo dziś by były rozmiecione przez wiatr po całym ogrodzie

U mnie chyba nigdy nie będzie tak perfekcyjnie jak u Ciebie Już przestałam się denerwować drobnymi niedociągnięciami.
Zastanawiam się czasem ile pracy dopiero musi mieć np. Agania czy Mała Mi, jeżeli mi przy takich pustakach wydaje się, że mam jej już sporo
07_Rene 09:43, 10 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Reniu, a dlaczego tu taki przestój? Mam nadzieję, że wszystko OK

Miałam wyjazdowo-spotkaniowy weekend, a potem się okazało, że transfer internetowy się skończył. Koniecznie muszę zmienić ofertę na bez limitu bo ostatnio ciągle brakuje...

Kasya napisał(a)
Popatzylam sobie jeszcze raz na twoje areały i powzdychalam bo ja wlasnie u siebie sie glowie gdzie upchnac kilka drzewek

Kasiu, na pewno coś wymyślisz... Muszę zajrzeć do Ciebie

LewOgrodowy napisał(a)
Olu, ja jestem.
Przyszłam pogapić się na zdjęcia.

O Monia Dawno Cię nie było. Wyczytałam, że nie jesteś już blondynką i że róże sadzisz

kamila66 napisał(a)

To tak jak ja
Zazdroszczę przestrzeni

Na początku trudno było mi się przyzwyczaić, ale teraz się cieszę, że nie muszę sąsiadom patrzeć w okna
07_Rene 09:45, 10 lis 2015

Jana napisał(a)
Renia pewnie da nas robi zdjęcia

Nie mam już czego fotografować... Brzydko, szaro, deszczowo.... Lepiej żyć wspomnieniami
margaretka3 09:49, 10 lis 2015

No to dobrze, że to tylko limit, a nie kolejna choroba. Pewnie mąż go wykorzystał...
07_Rene 10:43, 10 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
No to dobrze, że to tylko limit, a nie kolejna choroba. Pewnie mąż go wykorzystał...

Gosiu, wszyscy korzystają na równi. Sporo filmów z internetu oglądamy. Nawet mój mały syn czasem bajki na Youtube ogląda. Mamy całkiem spory transfer, ale widać, że czasami i to nie wystarcza
Jana 20:45, 10 lis 2015

07_Rene napisał(a)

Z miskanta giganteusa mąż chciał zrobić swój ogród ciszy jak w Goczałkowicach Wsadziłam w wolne miejsce jedną sadzonkę, żeby się rozrosnął Bardzo się do niego przyzwyczaiłam... Jeszcze sobie to przemyślę przez zimę

Dziewczyny, moja działka jest pochylona, w polach w najniższym miejscu płynie rzeczka, a potem teren znowu się wznosi. Wydaje mi się, że ciężko będzie przysłonić zupełnie ten widok. Trzy lata nad tym myślę i jednak wolę się osłonić, zostawiając kilka punktów widokowych
Pisałam już kiedyś, że są plany budowy przez te pola drogi szybkiego ruchu... Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie. Hulające wiatry to też jest argument za nasadzeniami
no tak, to też argument za kilka lat będziesz miała intymność
alinak 20:53, 10 lis 2015

Renia jak zobaczyłam szkic ,że znowu plany o poszerzeniu rabat to aż się uśmiechnęłam ,to zupełnie podobnie jak ja od 13 lat ,ciągle tylko rabatki poszerzam ...a wiesz że znowu poszerzyłam ....jak wpadniesz to się uśmiejesz