Z miskanta giganteusa mąż chciał zrobić swój ogród ciszy jak w Goczałkowicach Wsadziłam w wolne miejsce jedną sadzonkę, żeby się rozrosnął Bardzo się do niego przyzwyczaiłam... Jeszcze sobie to przemyślę przez zimę
Dziewczyny, moja działka jest pochylona, w polach w najniższym miejscu płynie rzeczka, a potem teren znowu się wznosi. Wydaje mi się, że ciężko będzie przysłonić zupełnie ten widok. Trzy lata nad tym myślę i jednak wolę się osłonić, zostawiając kilka punktów widokowych
Pisałam już kiedyś, że są plany budowy przez te pola drogi szybkiego ruchu... Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie. Hulające wiatry to też jest argument za nasadzeniami
Trochę jest do koszenia
Z jednej strony ta przestrzeń mi się podoba, a z drugiej chciałabym busz jak u Ciebie
Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
Mam już zdjęcia piwniczki zrobione, ale nie spieszę się, bo cała zima przed nami
Ja liście magnoli posprzątałam, ale przez te wiatry to wszystkie liście z wielkiego dębu od sąsiada znowu u mnie leżą Ciężko się odsprzątać.
U mnie chyba nigdy nie będzie tak perfekcyjnie jak u Ciebie Już przestałam się denerwować drobnymi niedociągnięciami.
Zastanawiam się czasem ile pracy dopiero musi mieć np. Agania czy Mała Mi, jeżeli mi przy takich pustakach wydaje się, że mam jej już sporo
Miałam wyjazdowo-spotkaniowy weekend, a potem się okazało, że transfer internetowy się skończył. Koniecznie muszę zmienić ofertę na bez limitu bo ostatnio ciągle brakuje...
Kasiu, na pewno coś wymyślisz... Muszę zajrzeć do Ciebie
O Monia Dawno Cię nie było. Wyczytałam, że nie jesteś już blondynką i że róże sadzisz
Na początku trudno było mi się przyzwyczaić, ale teraz się cieszę, że nie muszę sąsiadom patrzeć w okna
Gosiu, wszyscy korzystają na równi. Sporo filmów z internetu oglądamy. Nawet mój mały syn czasem bajki na Youtube ogląda. Mamy całkiem spory transfer, ale widać, że czasami i to nie wystarcza
Renia jak zobaczyłam szkic ,że znowu plany o poszerzeniu rabat to aż się uśmiechnęłam ,to zupełnie podobnie jak ja od 13 lat ,ciągle tylko rabatki poszerzam ...a wiesz że znowu poszerzyłam ....jak wpadniesz to się uśmiejesz