Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Rododendronowy ogród. 22:11, 01 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
To ja też pogratuluję występu - no i tego, że będziesz miała swój odcinek Ja tego na pewno mieć nie będę, no chyba, że założę te ogrody pokazowe

Sebku założysz te ogrody i niejedna telewizja bedzie chciała je pokazac. Jeśli chodzi o mnie to nie zależy mi na rozgłosie ale jakoś samo tak sie dzieje że coraz więcej osób ogląda mój ogród. Może jakoś przeżyję i tv a może sie jeszcze rozmyślą?
Ogrodowisko w Anglii lipiec 2012 - Ogrody Wschodniej Anglii 22:07, 01 lip 2012

Do góry
Danusiu - macham - czujesz??? Jak świetnie, że wzięłaś laptopa - będziemy Cię nudzić o zdjęcia dzień i noc No i napisz koniecznie kto pojechał na wyjazd z ogrodowiska ???
Rododendronowy ogród. 22:05, 01 lip 2012

Do góry
To ja też pogratuluję występu - no i tego, że będziesz miała swój odcinek Ja tego na pewno mieć nie będę, no chyba, że założę te ogrody pokazowe
Zakładanie trawnika z siewu - trawnik z siewu 21:34, 01 lip 2012

Do góry
Hmmmm - jeśli mogę Cię jakoś pocieszyć to przynajmniej masz już zielono jakby nie było

Najlepiej weź roundap, po uschnięciu chwastów przekop ziemię glebogryzarką, wygrab korzenie i wtedy zasiej od razu - chwasty mogą jakieś wyjść, ale jeśli trawnik będzie mocny to zagłuszy je i będzie OK.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:22, 01 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebku ja już Ci 2 czerwca wróżylam karierę. Celebrytą już jesteś wieś będzie dopiero gadać!!!!
A w mediach lub w architekturze zrobisz kariere na bank!!!

Jaką karierę - swoje kilkanaście sekund w TV miałem - na razie mi wystarczy, bo kamera i ja się nie dogadujemy!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:20, 01 lip 2012

Do góry
Danusiu, gratuluję Ci 500 stron jak i superowego odcinka, Twój trud włożony w prowadzenie ogrodu jak i samo to, że zgodziłaś się nas znów w nim przyjąć jest niesamowite - i niech ogrodowisko ( może pożałuję, że to piszę) będzie forum nie do okiełznania - ciekawe ile jest dzisiaj wejść w ogóle ???
Smacznego - a torcik jest przepyszny!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:02, 01 lip 2012

Do góry
Przetacznik napisał(a)
Gratulacje, świetnie wyglądaliście, oglądałam z całą rodziną entuzjastycznie wykrzykując o to jest Danusia, Gosia, Sebek, Kasia... : )
Miły bardzo odcinek, pełen radości i swobody i wyraźnie Maja dobrze czuła się w tych okolicznościach...

Mai akurat wtedy nie było, dlatego jak my się wypowiadaliśmy to trzeba było wymyślić historię, a nie odpowiedzieć na pytanie...Ale jestem zły, bo najlepiej Gosia się wypowiedziała, a wycięli ją - wredniury
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:01, 01 lip 2012

Do góry
Nati napisał(a)
a to ten skromny skalniaczek mało narazie widać ale doślę bardziej precyzyjne

Witaj serdecznie - no i co ja paczę

Wypaczyłem hostę - dużo większa nie będzie, żurawka też chyba większa być nie może

Najlepiej jakbyś napisała - i narysowała co tam jest, bo nie wiem czy to rozchodniki czy miniaturowe iglaki ...'

I jeśli dobrze rozpoznałem berberysa to tnij go, aby uzyskać najlepiej postrzępioną kulkę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:59, 01 lip 2012

Do góry
Gratulacje, świetnie wyglądaliście, oglądałam z całą rodziną entuzjastycznie wykrzykując o to jest Danusia, Gosia, Sebek, Kasia... : )
Miły bardzo odcinek, pełen radości i swobody i wyraźnie Maja dobrze czuła się w tych okolicznościach...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:53, 01 lip 2012

Do góry
Sebek oglądałam odcinek o 15:05 Było super gratuluję występu w nagrodę masz ode mnie słonecznego liliowca z żółtą biedronką

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:29, 01 lip 2012

Do góry
Sebek, gratuluję debiutu w TVN meteo
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 17:27, 01 lip 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Dziewczyny ale to na pewno ten odcinek? Ten byl chyba 24go czerwca??

Ja oglądałam odcinek z Danusią o święcie róż w jej ogrodzie, opowiadali m.in Kasia właśnie, Bogdzia i Sebek. Numer odcinka z nimi to 381
nie wiem dlaczego ale w tej chwili jest niedostępny na stronie tvnmeteo.pl a rano jeszcze tam go obejrzałam ;/
Moje krzewy są całoroczną ozdobą ogrodu. 16:52, 01 lip 2012

Do góry
weszłam Marysiu ale widze że Sebek czujny juz ci dał pomoc pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:49, 01 lip 2012

Do góry
Sebek byłes super w tv gratuluję
Ogród w Tarnowie 13:52, 01 lip 2012

Do góry
Richie napisał(a)

...i najmłodsza rabata

Najmłodsza, ale jakże dojrzała! Super
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 13:39, 01 lip 2012

Do góry
To może czosnek Krzysztofa??? Tak czy inaczej piękny
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:33, 01 lip 2012

Do góry
Diana napisał(a)

W walizkę można i odprawiasz na bagaż i koniec. W podręcznym też mieliśmy nie raz. Nie ma problemu.

Zobacz relację z pakowania, Sebciu jak dasz radę wklej link

dziękuję poszukam linka jak Sebek mi nie znajdzie jeszcze raz dziękuję

Tutaj jest trochę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii?page=465#post_0
Wierszyki i rymowanki o Ogrodowisku i nie tylko 13:30, 01 lip 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Ogrodowisko w Polsce słynne
nawet na każdej drodze gminnej!
Bo wszak Maję wszyscy znają,
ogrody z nią podziwiają!
A dzisiejszego poranka
u niej w programie niejedna nasza fanka.
Wypowiedź do kamery Kasi,
Bożenki, Ani, Sebastiana......
Oj,łza się w oku kręci ...pani kochana!
A ogród Danusi i ogrody jej sąsiadek .....
Tu szczękę zgubił niejeden już dziadek......
Piękny ogród szefowej,
i piękne też mają jej fani,
i nikt nie powie ,że forum do bani!

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:29, 01 lip 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Ogrodowisko w Polsce słynne
nawet na każdej drodze gminnej!
Bo wszak Maję wszyscy znają,
ogrody z nią podziwiają!
A dzisiejszego poranka
u niej w programie niejedna nasza fanka.
Wypowiedź do kamery Kasi,
Bożenki, Ani, Sebastiana......
Oj,łza się w oku kręci ...pani kochana!
A ogród Danusi i ogrody jej sąsiadek .....
Tu szczękę zgubił niejeden już dziadek......
Piękny ogród szefowej,
i piękne też mają jej fani,
i nikt nie powie ,że forum do bani!

Haniu - dziękuję serdecznie za cudny wiersz - jak zawsze z najwyższej półki!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:29, 01 lip 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Seba, super wystep w TV. Teraz to juz jestes rzecznik pelna geba Super, jaka trema????

A jak imprezka???

Tremy może nie widać aż tak - jednak widzieliście na pewno mój zabójczy wzrok i mowę bez emocji - a głosu takiego jeszcze nigdy nie miałem!

A imprezka - niby udana a niby nieeeee... Goście siedzieli tylko w salonie jak jedliśmy, w ogóle prawie nikt nie tańczył - no i szybko się skończyło - po trzeciej zostało tylko 4 gości, a o piątej już wszystko ze stołów było posprzątane - teraz umyłem jeszcze podłogi no i po imprezie ani śladu... Jedyny ślad został po połamanych kwiatkach i klapniętej hortensji SD (nie wiem czy nie złamana) - oczywiście moi goście tego nie zrobili - tylko Ci co się naszli Na szczęście z domu udało się ich pozbyć od razu - nawet się zdziwiłem, że wystarczyły moje dwa słowa A na samym początku zaczęło się świetnie - wszystkim się podobał włożony trud, bo rzeczywiście było go dużo. A prezenty - ogrodnicze Obiecanych taczek nie dostałem Ale za to dostałem dracenę wonną, oleandra w donicy, donicę z ceramiki szamotowej i jeszcze jedną osłonkę - w niej wyborowa No i inne formy płynne
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies