Hortki cudne i już kwitnące, zamiana cisa na powojniki zdecydowanie wyszła na + a jak powojniki się rozrosną to dopiero będzie szał.
Czym Ty karmisz hortki, moje dostają azofoskę i nawóz do hortek na zimę okrywane i łaskawie po 4 kwiatki mają.
Aniu -na razie nic nie poprawiałam. Jeśli uda mi się kupić - to zamiast pęcherznic posadziłabym najchętniej cisy. I właśnie na tą rabatę przeniosę róże. Wczoraj usunęłam część darni, a dziś dojechały 3 kolejne Munstead Wood i Bonica, ale mam zastrzeeżenia co do jakości sadzonek i czy to rzeczywiście M W.
Dokupiłam dziś idealne sosny Varella 3 szt. na tą rabatę oczywiście. I czekam juz tyle czasu na seslerie, ale ani widu ani słychu.
Czas na foty, ja taka niesystemiczna jestem.
Marzenko, przede wszystkim witam cieszę się że mogłam Cię poznać u Kasi. Od ponad tygodnia próbuję nadrobić Twój wątek - czyli przeczytać go od początku jestem na stronie mniej więcej 200 i mozolnie mi to idzie niemniej nadal będę próbować bo mnie zaciekawiło wiele rzeczy więc pomalutku - i od początku i od końca będę go śledzić.
Obejrzałam Twój różany festiwal,poczytałam o preferencjach różanych... i znalazłam takie cudeńko które mnie zainteresowało Mała_mi pisze że jest maleńka - a ja właśnie szukam małej róży i to w takim cudnym kolorze Maleńka czyli jaka? Jaka duża u Ciebie rośnie? nie choruje? pachnie? Bo że jesteś z niej zadowolna to widzę Pozdrawiam
Mam jeszcze trochę zdjęć ale w większości podobne do tych co pokazały dziewczyny.
Zostawiam pozdrowienia i lecę do siebie wstawić wreszcie jakieś foty.