płot będzie śliczny,piekne niebieskie mebelki,wspaniałe widoczki na wycieczce i wspaniała drużyna biegaczy
Dzisiaj staram się nadrabiać wątki Tych,którzy także do mnie zaglądają
Kompozycje w donicach masz piekne
Ja wczoraj tez miałam wolne dopołudnie ,rano ugotowałam obiad,troche ogarnęłam dom,bo padało więc w ogrodzie nie zdziałałam wiele,ale za to potem jak słoneczko wysszło miałam przed praca cudowne półtorej godziny dla siebie,które w ogrodzie na leżaczku leniwie spędziłam
Pozdrawiam
powoli staram sie wygospodarowac czas,by wpaść ponownie do Tych,co kiedys i u mnie z wizyta byli
Oczko super,jest dośc duże,wiec spoko mogłabys wrzucic jakąś pompke z LM na przykład,żeby zrobić sobie taka tryskajaca fontannę,nie wiem,czy dobrze to nazywam
ja marze o czymś takim właśnie tryskajacym u mnie w przyszłosci
Chryzantemki Ci ładnie rosną A szałwię to chyba musisz otoczyć jakimś murem warownym Zdjęcia wszystkie pooglądałam, zachwycając się nimi i pięknym kwieciem, a różami w szczególności
Kocimiętka może fantastyczna, zachwyciła mnie w tamtym roku ale w tym u mnie porażka, na trzy kępy dwie ledwo odbiły, trzecia niezbyt ładnie kwitła. Przesadzam ją do całkowitego słońca, może tego jej brakuje by być tak ładną jak u Ciebie. Czy jeszcze kwitnie? Będziesz ją przycinać?
Fotki świetne, i rabaty, kawę powoli ciurkałam.
Piszesz o Zielonych Progach, może wiesz czy w Krakowie będą, mam listę gdzieś w zimie przygotowaną. Choć jedną roślinkę z listy od nich już kupiłam.