Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:49, 01 cze 2012

Do góry
Linka napisał(a)
Sebek i jak w szkole poszło ?
Śliczniaście u Ciebie w tym sezonie, kwiatuchy i wszystkie inne rośliny piękne............ zgapiłam fioletowe surfinie do siebie i tez je mam z tym bluszczem, super zapach roztaczają wokół prawda ?
A z okazji dzisiejszego święta - życzę spełnienia wszystkich marzeń i planów ogrodowych

Sebek powiedz kto i kiedy zaszczepił w Tobie miłość do roślin? rzadko się spotyka żeby chłopak w Twoim wieku miał takie pasje

W szkole napisałem sprawdzian z biologii na cztery - pisałem go od marca Moja pierwsza czwórka z tego przedmiotu

Surfinii nie wąchałem - ale za chwilę pójdę

A kto - no ja Jakoś to tak wyszło samo Zaczęło się od podlania skrzynek na parapecie, a potem stopniowo coraz więcej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:49, 01 cze 2012

Do góry
Sebek powrzucaj kolejne zdjęcia z Anglii, bo Danusia dzisiaj nie ma czasu. Pliiiiiiiii.......s
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:47, 01 cze 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Witaj Sebciu,
przyszłam zobaczyć Twój zapuszczony ogród . Te żurawki koło ciurkadełka mają nadzwyczaj piękny kolor. Jaka to odmiana? Ogrodowiskowa Citronelle?

Niee - to key lime pie - nadaje się na słońce - citronelli nie mam...Miejsca na nie też nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:46, 01 cze 2012

Do góry
dziatjustyna napisał(a)
Sebek a gdzie można zakupic takie piekne srebrne kule ?

W sklepie W Wadowicach się mi udało je dostać - ale na necie też są
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:45, 01 cze 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Taaaaaaa zapuszczony ogród...... faktycznie , rośnie tego zielska trochę, ale proponuję nie wyrywaj go bo nawet siefajnie komponuje...... ta trawa za obrezeżęm też fajnei wygląda i nie usuwaj jej...... ta zieleń ładnie się komponuje z resztą....... te bratki moze dzikie, ale poatrz ile koloru wnoszą w ten zakatek.... zostaw juz takie zpuszczone jak jest

Popieram!

I ja!
Pięknie jest, tylko czemu ciurkadło nie ciurka?
Trzymam kciuki żeby nie było kartkówki!

No dobra - nie zaoram wszystkiego A ciurkadełko wyłączone - ale włączę dziś i porobię zdjęcia - dzisiaj na szczęście padało
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:43, 01 cze 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)

Sebek Dzień Dziecka na litość babę weźmiecie ))))))))))

Gorzej będzie jak to chłop jest !!!

Babka - kartkówki nie było - poprawę z trygonometrii pisało kilka osób - ja na szczęście dostałem 3 - ufff
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:42, 01 cze 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Sebku czym Ty lejesz te zolte zurawki? U mnie straszne bidulki, 1/10 Twoich...
pozdrowka!

Wodą Ale chyba dwa razy florovit dostały
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:50, 01 cze 2012

Do góry
O Danusi ma już gości, jak Sebek się zmienił przez ten rok!

Nie mogę się doczekać ogrodu na ścianie i strasznie wpadła mi w oko ta białą tojeść z Anglii.
Danuś potrzebna Ci pomoc w przygotowaniach?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:27, 01 cze 2012

Do góry
Sebek i jak w szkole poszło ?
Śliczniaście u Ciebie w tym sezonie, kwiatuchy i wszystkie inne rośliny piękne............ zgapiłam fioletowe surfinie do siebie i tez je mam z tym bluszczem, super zapach roztaczają wokół prawda ?
A z okazji dzisiejszego święta - życzę spełnienia wszystkich marzeń i planów ogrodowych

Sebek powiedz kto i kiedy zaszczepił w Tobie miłość do roślin? rzadko się spotyka żeby chłopak w Twoim wieku miał takie pasje

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:04, 01 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Trochę dzisiejszych zdjęć - ogród zapuszczony - jedynie trawę dziś skosiłem...Miała być burza i nic... A rośliny nie podlane...

I to ma być ten zapuszczony ogród??????????????? Bez kokieterii proszę ! A jak chcesz zobaczyć naprawdę zapuszczony ogród, przyjedź do mnie
Fajny avatarek

też nie wiem, gdzie to zapuszczenie!!
100 buziaków z okazji Dnia Dziecka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:51, 01 cze 2012

Do góry
Sebek,piękne zdjęcia z wystawy! Co jedno to bardziej powala,ale mieczyki po prostu fantastyczne!!! Zazdroszczę Ci (pozytywnie oczywiście) tej wspaniałej wyprawy.I gratuluję podjęcia decyzji w sprawie Twojej przyszłości.Nadajesz się do tego jak nikt inny i masz ten plus,że wiek pozwala Ci na realizację Twoich marzeń.Życzę powodzenia
Początki 14:53, 01 cze 2012

Do góry
malwes napisał(a)

W 3 "a tu bez pomysłu co miałoby rosnąć" może jakiś klon japoński - albo miłorząb?

a może jakieś ciurkadełko na żwirku? Takie np. z dużej płyty łupka? Albo okragłe, jak u Seby?

To kurczę ciekawy pomysł jest....może właśnie....czy do tego potrzebne jest wyprowadzenie tam prądu?

tak, trzeba tam podłączyć pompę...

a może taka wysoka ale wąska ściana wodna? Tez by swietnie wyglądało no i szumialo koło tarasu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:00, 01 cze 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)

Sebek Dzień Dziecka na litość babę weźmiecie ))))))))))

Gorzej będzie jak to chłop jest !!!
Zbyszku to ta pani tym bardziej powinna być miętka nie ?))))))
Początki 12:51, 01 cze 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

W 3 "a tu bez pomysłu co miałoby rosnąć" może jakiś klon japoński - albo miłorząb?

a może jakieś ciurkadełko na żwirku? Takie np. z dużej płyty łupka? Albo okragłe, jak u Seby?

To kurczę ciekawy pomysł jest....może właśnie....czy do tego potrzebne jest wyprowadzenie tam prądu?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:29, 01 cze 2012

Do góry
Sebek a gdzie można zakupic takie piekne srebrne kule ?
Początki 12:25, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:05, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

[img size=640x427
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/15/155570/original.JPG[/img]

Sebek, piękna kompozycja... z heliotropu się leczę, bo mi nie chce rosnąć, jak zrobić aby rósł
Za to żurawki masz jak Sylwi piękne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:33, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

witam,przyszłam się przywitać
Jesli to jest zapuszczony ogród to ja jutro wychodze z domu z klapkami na oczy, żeby nie umrzeć ze wstydu.......przed sama sobą
Zaglądam, przeglądam, czytam - ale jeszcze nie obejrzałam wszystkiego.Najważniejsze że wiem jak wyglada ogród
Zazdroszczę ostatniego wyjazdu - pozytywnie oczywiście
pozdrawiam

Witaj - dziękuję w imieniu ogrodu, który powinien przechodzić teraz swoją świetność w sezonie, a nie robi tego - ale jutro może uda mi się dorwać narzędzia i choćby kilka godzin czasu i będzie o wiele lepiej

W takim razie czekam na fotki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:31, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Trochę dzisiejszych zdjęć - ogród zapuszczony - jedynie trawę dziś skosiłem...Miała być burza i nic... A rośliny nie podlane...

I to ma być ten zapuszczony ogród??????????????? Bez kokieterii proszę ! A jak chcesz zobaczyć naprawdę zapuszczony ogród, przyjedź do mnie
Fajny avatarek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:12, 01 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Oj Sebek zestresowales mnie
gdzie szukać tego o świeciu bo ja na telefonie rzeczniku pomoż

Jakimś świeciu?

oj chyba już spalam nie zauważyłam że słownik zmienił wyraz
chodzi mi o schniecie bukszpanu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies