Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

majkel0326 15:51, 01 cze 2012

Sebek,piękne zdjęcia z wystawy! Co jedno to bardziej powala,ale mieczyki po prostu fantastyczne!!! Zazdroszczę Ci (pozytywnie oczywiście) tej wspaniałej wyprawy.I gratuluję podjęcia decyzji w sprawie Twojej przyszłości.Nadajesz się do tego jak nikt inny i masz ten plus,że wiek pozwala Ci na realizację Twoich marzeń.Życzę powodzenia
Milka 16:04, 01 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Trochę dzisiejszych zdjęć - ogród zapuszczony - jedynie trawę dziś skosiłem...Miała być burza i nic... A rośliny nie podlane...

I to ma być ten zapuszczony ogród??????????????? Bez kokieterii proszę ! A jak chcesz zobaczyć naprawdę zapuszczony ogród, przyjedź do mnie
Fajny avatarek

też nie wiem, gdzie to zapuszczenie!!
100 buziaków z okazji Dnia Dziecka
Linka 16:27, 01 cze 2012

Sebek i jak w szkole poszło ?
Śliczniaście u Ciebie w tym sezonie, kwiatuchy i wszystkie inne rośliny piękne............ zgapiłam fioletowe surfinie do siebie i tez je mam z tym bluszczem, super zapach roztaczają wokół prawda ?
A z okazji dzisiejszego święta - życzę spełnienia wszystkich marzeń i planów ogrodowych

Sebek powiedz kto i kiedy zaszczepił w Tobie miłość do roślin? rzadko się spotyka żeby chłopak w Twoim wieku miał takie pasje

Sebek 17:42, 01 cze 2012

popcarol napisał(a)
Sebku czym Ty lejesz te zolte zurawki? U mnie straszne bidulki, 1/10 Twoich...
pozdrowka!

Wodą Ale chyba dwa razy florovit dostały
Sebek 17:43, 01 cze 2012

zbigniew_gazda napisał(a)

Sebek Dzień Dziecka na litość babę weźmiecie ))))))))))

Gorzej będzie jak to chłop jest !!!

Babka - kartkówki nie było - poprawę z trygonometrii pisało kilka osób - ja na szczęście dostałem 3 - ufff
Sebek 17:45, 01 cze 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Taaaaaaa zapuszczony ogród...... faktycznie , rośnie tego zielska trochę, ale proponuję nie wyrywaj go bo nawet siefajnie komponuje...... ta trawa za obrezeżęm też fajnei wygląda i nie usuwaj jej...... ta zieleń ładnie się komponuje z resztą....... te bratki moze dzikie, ale poatrz ile koloru wnoszą w ten zakatek.... zostaw juz takie zpuszczone jak jest

Popieram!

I ja!
Pięknie jest, tylko czemu ciurkadło nie ciurka?
Trzymam kciuki żeby nie było kartkówki!

No dobra - nie zaoram wszystkiego A ciurkadełko wyłączone - ale włączę dziś i porobię zdjęcia - dzisiaj na szczęście padało
Sebek 17:46, 01 cze 2012

dziatjustyna napisał(a)
Sebek a gdzie można zakupic takie piekne srebrne kule ?

W sklepie W Wadowicach się mi udało je dostać - ale na necie też są
Sebek 17:47, 01 cze 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Witaj Sebciu,
przyszłam zobaczyć Twój zapuszczony ogród . Te żurawki koło ciurkadełka mają nadzwyczaj piękny kolor. Jaka to odmiana? Ogrodowiskowa Citronelle?

Niee - to key lime pie - nadaje się na słońce - citronelli nie mam...Miejsca na nie też nie
ell 17:49, 01 cze 2012

Sebek powrzucaj kolejne zdjęcia z Anglii, bo Danusia dzisiaj nie ma czasu. Pliiiiiiiii.......s
Sebek 17:49, 01 cze 2012

Linka napisał(a)
Sebek i jak w szkole poszło ?
Śliczniaście u Ciebie w tym sezonie, kwiatuchy i wszystkie inne rośliny piękne............ zgapiłam fioletowe surfinie do siebie i tez je mam z tym bluszczem, super zapach roztaczają wokół prawda ?
A z okazji dzisiejszego święta - życzę spełnienia wszystkich marzeń i planów ogrodowych

Sebek powiedz kto i kiedy zaszczepił w Tobie miłość do roślin? rzadko się spotyka żeby chłopak w Twoim wieku miał takie pasje

W szkole napisałem sprawdzian z biologii na cztery - pisałem go od marca Moja pierwsza czwórka z tego przedmiotu

Surfinii nie wąchałem - ale za chwilę pójdę

A kto - no ja Jakoś to tak wyszło samo Zaczęło się od podlania skrzynek na parapecie, a potem stopniowo coraz więcej