tak mni enatchnelo teraz ze ta summe song to bardzo podobna do hot chocolate tylko jsniejsza, pasowalyby do siebie...szkoda ze juz tam miejsca nie mam
jak ona duza rosnie ?
Agatko jak się bardzo cieszę że mogłam Cię poznać- super kobitka z Ciebie ( ale to było wiadomo że inaczej nie może być czytając Twój wątek )
I kilka zdjęć ode mnie
Gipsy mają też południową, południowo-zachodnią ekspozycję. Ale u mnie jest wyżej i wszystko troszkę później kwitnie. 'VEilchenblau' kwitnie na ubiegorocznych pędach - może podmarzły jej i dlatego nie kwitnie. A piszesz, że jest młoda.
Kasia, 4 krzaki 'Veilchenblau; - to będzie tunel? U mnie jest busz silnych róż i czasami mam wrażenie, że nie ogarniam tego żywiołu. Zobacz:
lubie pelne rugosy, mam 3 za plotem
gipsy u mnie juz skonczyl moze dlatego ze poludniowa ekspozycja ?
a veilchenblau bardzo chcialam i posadzilam 4 krzaki jedna tylko zakwitla poki co, nie wiem czy pozostale zakwitna w tym roku, moze nie..
Beata dasz radę, nie ma co się roztrząsać nad tym co się stało. Jak już zostało napisane, masz teraz namoczone nasionka, zmieszaj z dokupionymi i trzeba posiać na nowo. Trzymam mocno kciukia aby tym razem się udało