Witam dodaję zdjęcie projektu. Zależy mi bardzo na uporządkowaniu głownie tego podwórka przy domu, wszelkie uwagi i sugestie mile widzianetak sie zastanawiam nad żywopłotem tuz przy siatce ogrodzeniowej, zeby stworzyc tło dla drzew tylko z czego ten żywopłot -tuje? coś co by chroniło od wiatru, i w miarę szybko rosło.
Reklamacja @ co do róż posłana,zobaczymy co z tego będzie
Ciekawe co to za różą?
W pączkach jest czreona a potem tak jak na zdjęciach ciężko kolor oddać aparatem
Wydaje mi się, że jednak kulki, żeby była spójność. Przecież wielkość tych roślin będziesz utrzymywać w ryzach cięciem. A kulki i stożki w hakone - pysznie. Ale ja się tam nie znam
Całkowicei wszystko zginie w zimie, z powojnika będzie brzydki kołtun, szłwia zmarnieje po przekwitnięciu, jak przytniesz będzie kwitła ponownie, róża Chopin urośnie w połowę okna albo wyżej i pustki będą.
Źle, nie ma nic zimozielonego a ni niczego co by nadało formę rabacie. Chopina zamień na niższą różę, np okrywową, W różę posadź pienne trzmieliny a w szałwie dodaj zimozielone turzyce.
Do powojnika dodaj bluszcz. Albo w ogóle z niego zrezygnuj, bo na czym go puścisz? na brzydkiej kartce, która będzie zimą szpeciłą dom?