A ja dzisiaj miałam Gości, Tengel czyli Dawid w towarzystwie damsko-męskim, czyli Gosia z synem
Gosia jest u nas, ale nie ma swojego watku, ale wspiera
Oto oni
Wygibasy przy wazie, czyżby szukał czy jest sygnowana?
Przy małym ogródku koszt wychodzi gorzej, bo trzeba kupić tak samo sterownik i czujnik deszczu. Sterownik można mały, na jedną czy dwie sekcje. Ale czujnik tak samo kosztuje do małego jak i do dużego ogrodu.
Ale nawadnianie zapewni dobry stan trawnika, jeśli nie zapomnisz o koszeniu co tydzień. Jak się trawę "przetrzyma" to zbrzydnie.
Tofam mocno Cię i to Forum
Męska decyzja podjęta, jednak wszytko idzie out z przedogródka.... i po sąsiedzku róże też.. trza zachować spójność... dumam gdzie to przenieść lub komu oddać
Jak już ma być w części Danusiowa to trzeba poświęcić mój grajdołek
Konrad, spieszę donieść, że topiary mam nie pociete, częsciowo tylko i co ? i nic.
Dziś mam gości z Ogrodowiska - Tengel przyjeżdza hehe, ale się nie rozdwoję, jak widzisz i u mnie nie porobione jest. Teraz skoszę trawę, reszta poczeka.
Marzenko, tak sobie myślę, że mój najnowszy pomysł z kompozycją bylinową będzie jak ulał do Twoich różów, ale nie mogę falstarta zrobić, bo chcę o tym zestawieniu napisać, "rabata w różu"