Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród Freya 23:16, 22 maj 2016

Do góry
Witam. Mam pytanie. Czy jak daję komuś odpowiedź ze swojej strony , to ona dociera do tych, którzy do mnie pisali ? czy muszę koniecznie wejść na stronę osoby , która do mnie pisała ?

Świerk " Białobok"

Gunnera

Ogród i co dalej 23:15, 22 maj 2016

Do góry
i kilka fotek z zakończonej rabaty, niestety po przesadzeniu hortek wg zaleceń Toszki na drzewa z projektu Sylwii nie ma już miejsca szkoda
Gożdzikowa - wiejski ogród 23:14, 22 maj 2016

Do góry

Zauroczyła mnie ta bajkowa focia Cudnie masz
NewLife w ogrodzie 23:14, 22 maj 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)

Świetne mini szklarenki, też o takich myślałam, ale nie miałam pomysłu z czego te pałąki wygiete zrobić? U Ciebie to jakieś rurki?
Różaneczniki - choroby i szkodniki 23:08, 22 maj 2016

Do góry
Dlaczego mój rododendron w tym roku nie rozwija pąków kwiatowych? W zeszłym roku był przepiękny.
Podwórkowa rehabilitacja 23:05, 22 maj 2016
Do góry
Klony przepiękne ,takie żywe kolory.Świecą z daleka
Lilaki mają niesamowity zapach.Jedyny w swoim rodzaju.Znajoma robiła dekoracje z bzu na ślub córki,przepięknie to wyglądało.
A my swoje lilaki z jednego miejsca wykopaliśmy 2 lata temu,nie mogłam już nad nimi zapanować,robił się z nich las.Teraz wiem,że nie powinno się przekopywać koło nich bo narusza się korzenie i powoduje to odrosty.A ja namiętnie w nich grzebałam to i las się zrobił.Mam przesadzonego z tamtego miejsca jednego małego ( biały lilak z ogródka od mojej babci) ale nic przy korzeniach nie cuduję by sobie rósł w spokoju.
Takie zawilce mam,mogę uszykować Ci nasionka jak przyjdzie na nie czas One fajnie się rozsiewają i z roku na rok jest ich coraz więcej.

Na Łowieckiej 23:05, 22 maj 2016

Do góry
Miałam pokazać moje hortki zdechlaki. (Na ścinki tujek nie patrzymy. Niedokładnie je wyzbieralam bo i tak będę wysypywała nowa warstwę kory).
Pierwsze są ładne, zdrowe. Takich jest sztuk 6:

No i teraz powód moich nerwow czyli 3 kolejne:

Wizytówka - Ogród Freya 23:03, 22 maj 2016

Do góry
Aniolek w kocimiętce, która sama się tu rozsiała.

Wiązy

Świerk " Białobok"
Szałwie czy lawendy? 23:02, 22 maj 2016

Do góry
Np. niby rabarbar, ale jakiś dłoniasty

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 23:01, 22 maj 2016

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Dobrze rosna roslinku u Ciebie a stipa faktycznie duza u mnie to o polowe mniejsza moze w gruncie podrosnie

Gosia mam nadzieję, że da radę i przetrwa o ile jej coś wcześniej nie zje Troszkę podsuszyły się jej niektóre kłosy. Może to normalne, bo przecież musi sie zaklimatyzować. Nie wiem czy ją codziennie podlewać. Niby nire lubi za dużo mieć wody. Sama nie wiem.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:57, 22 maj 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ale ostatnio cały wolny czas spędzam tu. Wreszcie odpoczywam w ogrodzie z rodziną i znajomymi

Marzenko a co to za drzewko liściaste w donicy za pelargoniami ? , powiedz mi proszę czy się nadaje na słoneczne miejsca
Typografia ogrodu 22:56, 22 maj 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
seslerie modne w tym roku. niedawno pokazywałam swoja sadleriane i znalazłam fotke jak ta rabata wyglądał rok temu gdy powstawała

Takie porównanie zdjęć daje nadzieję, też bym juz swoje seslerie w moich grabach chciałbym mieć tak wielkie.
Ogrodowe przygody 22:55, 22 maj 2016

Do góry

W Dolinie Muminków 22:53, 22 maj 2016

Do góry
BASIA8 napisał(a)
Powojnik President cieszy oczy

Magnolia Susanka nadal kwitnąca

W dolinie zaczyna kwitnąć tak jak w Skandynawii Powojik gęściutki, jeden czy więcej posadziłaś? Magnolia zadziwiająco długo u Ciebie pokazuje piękne kwiaty. Pozdrawiam z ciepłych Żuław
Ogrodowe przygody 22:52, 22 maj 2016

Do góry
ewsyg napisał(a)
Iwonko, świetne zestawienie tulipanów, bardzo przydatne. Mam już faworytów na jesienne zakupy. U mnie piwonie jeszcze nie kwitną. Dla Ciebie

dziękuję kilka zawitło

piwonia już zakwitła. Ta od mamy zawsze pierwsza

Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:51, 22 maj 2016

Do góry
nawigatorka, Kuba, siakowa, leon, - dziękuje !!!

Agata - a tu jeszcze zakupy czekaja na posadzenie

ivo, brzózek nie cięłam. Jedna 2 lata temu po urlopie zastałąm ze złamanym przewodnikiem, ale teraz naewt tego nie widać i inne gałazki przejeły jego rolę

nawigatorka, hacone w większości w słońcu, te bliżej hortensji mają więcej cienia ale nie widze różnicy we wzroście. Bliżej łuku bukszpanowego troche mniejsze ale je przesadzałam - dogonia resztę na pewno
tę Mediopicte polecam z czystym sumieniem
Ogród z koniczynką 22:51, 22 maj 2016

Do góry

Buciorek rewelacyjny też sobie na wiosnę dwa takie wyszykowałam tyle, że moje gorsze wydanie bo butów odpowiednich nie było
Ogród z koniczynką 22:48, 22 maj 2016

Do góry

moim zdaniem to Gandalf pojawił się w Twoim ogrodzie , a nie wiosna , ale to czarodziej więc cudnie będzie A On sam jest świetny
Fotki przez okienka rewelacyjne
Ogrodowe przygody 22:47, 22 maj 2016

Do góry
tulucy napisał(a)
Taaaaa słów brak i tyle piękne one jak jeden mąż i jedna żona nawet

och czekam na następny spektakl różany
Ogród u stóp klasztoru cz. II 22:47, 22 maj 2016

Do góry
Kochani - Baaardzo wam dziękuję za miłe słowa. To dla mnie bardzo ważne słyszeć je tu na Ogrodowisku ,ponieważ wy jak nikt inny wiecie co w trawie piszczy, co miłe w odbiorze a co warte dopracowania,a co nie warte uwagi.
Wiem że u mnie sporo grzechów ogrodowiskowych ,ale cóż poradzę
że kocham FSZYSTKIE KFFIATKI.
Ekipa Maji też miała mi za złe że nie wzywałam ich jesienią na trawy.....jakoś tak wyszło.
Po programie mam bardzo pozytywne odczucia, bowiem bardzo dużo wątków podjęto z tych nad którymi pracowaliśmy, nic nie pominęli.Pracowało mi się z nimi świetnie i panowała luźna atmosfera a to pozwoliło mi czuć się bardzo swobodnie .

Bardzo wam dziękuję że nie zapomnieliście o moim wątku i za miłe wpisy .
Myślę że jeszcze kiedyś powtórzymy spotkanie w naszym ogrodzie i znowu pobiesiadujemy ,bo bardzo stęskniłam się za ogrodowiskiem .

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies