Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:20, 10 maj 2016

Do góry
Kadr z żółtej

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:19, 10 maj 2016

Do góry
NewLife w ogrodzie 07:19, 10 maj 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)

Wczoraj do niej zaglądnęłam. Normalnie jakbym o sobie czytała. Grunt to dobry patent. Musi Dziewczyna mieć dużo siły, bo w szynę się zaprzęgła a to na pewno waży swoje

Dziekuję. Mam bzika na punkcie trawnika i wciąż wydaje mi się nie taki, jakbym sobie marzyła. Nie doścignę chyba ideału
Pozdrawiam również.
U mnie też okrutnie sucho. Dlatego koszę wyżej, żeby nie przesuszać. Leję hektolitry wody na trawnik. Na wodę mąż nie zarobi, jak tak dalej pójdzie, bo w planach jeszcze więcej trawnika przecież. Duuuużo więcej.

Moich sąsiadów poprzedni sezon cały przyzwyczajałam do tego, że od bladego świtu po noc w ogrodzie pracowałam. Fajny kiedyś doleciał do mnie tekst z niedalekiej budowy, gdzie robotnicy kładli dach. Akurat łopatą machałam a mąż grilla rozpalał. Słyszę -"Ty patrz k..wa, kobita zapie....a łopatą a ten c..j sobie grilla rozpala" Dobrze, że mąż nie słyszał
Ja to lubię, mąż niekoniecznie. Nie zmuszam go. Ile chce, tyle robi. Trawnik kosi, podlewa a gdy miał litość nade mną to i kawał terenu glebogryzarką przeleciał.

Ale się uśmiałam z reakcji robotników. Beatko podziwiam podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Jak ty to robisz ze masz na to wszystko siły? Buźka
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:19, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:18, 10 maj 2016

Do góry
I parę fotek mojej tworzonej różanki
Róż jeszcze nie widać......i pewnie w tym roku zostaną patykami z jednym kwiatkiem hahahahaha..........ale cieszę się że oprócz nich tez już coś się tam dzieje.........

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:15, 10 maj 2016

Do góry
A taki obłoczek niebieskości niezapominajkowej widać z tarasu.......

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:14, 10 maj 2016

Do góry
Na tarasie

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:14, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:13, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:12, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:12, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:11, 10 maj 2016

Do góry
Różaneczniki w pełni więc dostały swoja sesję fotograficzną

NewLife w ogrodzie 07:11, 10 maj 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Aaa, jaki piękny trawnik! Na nowy placyk też się wyśmienicie prezentuje. Możecie sobie z Jolanką z Ogrodu z uśmiechem na temat równania doświadczenia wymienić. Ona też z zaprzęgiem właśnie chodzi.

Wczoraj do niej zaglądnęłam. Normalnie jakbym o sobie czytała. Grunt to dobry patent. Musi Dziewczyna mieć dużo siły, bo w szynę się zaprzęgła a to na pewno waży swoje
dominika_ napisał(a)
Kurcze jaki masz piękny dywanik, pozdrawiam

Dziekuję. Mam bzika na punkcie trawnika i wciąż wydaje mi się nie taki, jakbym sobie marzyła. Nie doścignę chyba ideału
Pozdrawiam również.
Flower1 napisał(a)

No piekny widoczek co za trawniczek! u nas taka susza że strach trawe kosic..
U mnie też okrutnie sucho. Dlatego koszę wyżej, żeby nie przesuszać. Leję hektolitry wody na trawnik. Na wodę mąż nie zarobi, jak tak dalej pójdzie, bo w planach jeszcze więcej trawnika przecież. Duuuużo więcej.
AnnaCh napisał(a)
Beatko, super równo
Ja już się gadaniem i dziwnymi uśmiechami moich sąsiadów nie przejmuję, Jeden ciągle się mnie pyta, czy męża nie mam
Trawniczek boski i nie dziwię się, że chcesz więcej Buziaki

Moich sąsiadów poprzedni sezon cały przyzwyczajałam do tego, że od bladego świtu po noc w ogrodzie pracowałam. Fajny kiedyś doleciał do mnie tekst z niedalekiej budowy, gdzie robotnicy kładli dach. Akurat łopatą machałam a mąż grilla rozpalał. Słyszę -"Ty patrz k..wa, kobita zapie....a łopatą a ten c..j sobie grilla rozpala" Dobrze, że mąż nie słyszał
Ja to lubię, mąż niekoniecznie. Nie zmuszam go. Ile chce, tyle robi. Trawnik kosi, podlewa a gdy miał litość nade mną to i kawał terenu glebogryzarką przeleciał.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 07:04, 10 maj 2016
Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Zadzwonię jak złapię czas.. ale na razie ucieka za szybko. Focie z wczoraj.. wiosna minie nawet nie będę wiedzieć kiedy..

a znasz nazwę? ..bo ładne grube pąki ...i kolor...karminowy?
Ogród to moje hobby 07:00, 10 maj 2016

Do góry
Murasaki Kiohime taki klon zagościł ostatnio w moim ogrodzie .Postanowiłem prowadzić go w formie bonsai.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 06:59, 10 maj 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Zadzwonię jak złapię czas.. ale na razie ucieka za szybko. Focie z wczoraj.. wiosna minie nawet nie będę wiedzieć kiedy..

U mnie daleko do takiego stanu.
Ogród Marty 06:57, 10 maj 2016

Do góry
W piątek miałam akcję przesadzania iglaków z rabaty, bukszpana widocznego z prawej str. zdjęcia i 3 hortensji Bobo. Podzieliłam też hostę Patriot i brunnerę Jack Frost. Było:

w trakcie

Jest

Rododendronowy ogród II. 06:55, 10 maj 2016

Do góry
ogrodomaniaczka napisał(a)
Witam, Twoj ogród i rododendrony zapierają dech w piersiach czego niestety nie moge powiedzieć o moich dlatego mam pytanie. Posadziłam jesienią pięć Rh Nova Zembla żaden nie zakwitł i zastanawiam się dlaczego ,posadziłam w torfie wysokim nie dawałam nawozu, miały wilgotno. Teraz wyglądają tak

Bardzo ładne krzaczki kupiłas. Nie zakwitły bo jeszcze mają czas . Za jakies dwa trzy tygodnie zakwitną. Zaniepokoiło mnie ze posadziłas je w ,, wysoki torf" Torf powinien byc wymieszany z ziemią z ogrodu , w samym torfie na pewno uschna .Byc może tylko źle sie wyraziłas , napisz jak to jest.
Pod Biało-Niebieską Chmurką ogród Basilikum 06:51, 10 maj 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
Viola no patrz, nie myslalam, ze kot sie poddal.
Jak mniejsze od golebia ptaszyska to to nie wrony.

Zostawiam Wam na drugie sniadanko

ach pychotka Izuniu ,dziekuje jest pyszna
jak tam owieczka ?wiesz juz coś?
Ukojenie 06:51, 10 maj 2016

Do góry
zoja napisał(a)
Dzis takie cudaki jedynaki (reszta wsadzona w doniczkach zgnila)

moje w doniczkach też zgniły
ale nie poddam się do 3 razy sztuka już dwa razy próbowałam
za pierwszym razem się udało drugi zaś porażka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies