Z bylinowego raju kupuje Łuki. Stacjonarnie, bo ma blisko. Wystawiali się tez na targach. Wiosna jeżówka dopiero wystaje z ziemi, to nie ma się co dziwić, ze male sadzonki. Cudnie wyglądaly jezowki w raju na targach ogrodowych w Starym Polu. Najladniejsze stanowisko
Lato najpiękniejsze. To prawda. Ale pocieszcie się, ze niedlugo wiosna. A wiosna daje nadzieję. I zaczyna być kolorowo.
Chyba dlatego nie mam bialego ogrodu.
Dzis pomyslalam sobie, ze w moje hostowisko posadzę kilka kulek. Zimą będą widoczne. Danica chyba będą dobre.
Tereniu, jak będzie dużo innej pracy, to nie szkodzi. Zalożone rabatki będą cieszyć. Reszta poczeka. Ważne, że przy tarasie i widok z okna będzie zachwycał. Prace budowlane też poważna sprawa. W tym roku to przerabiałam
Ewuniu, jak jest u mnie - nie wiem. Ale odczulam na wlasnych zmarzniętych nogach, jak jest u Ciebie.
1,5 godziny mroziłam się na przystankach autobusowych w drodze do Gdańska. A z nieba sypał biały puch... prosto na głowę robiąc ze mnie bałwana ...
Dobrze, że miałam potem okazję się ogrzać. Śniegu po kolana, chodniki nie odśnieżone, ulice zasypane. Ale zima ładna