a mi się tak strasznie katalpy podobają, tylko jakoś nie mogliśmy się zdecydować na ich zakup, a może po prostu nie trafiliśmy nigdzie w sprzedaży bezpośredniej...
Donia czasami sobie myśle jak już mam dosyć że wywale wszystko posieje trawnik postawie basen i nic nie będe robił...ale jak mi przechodzi złość to szkoda tego wszystkiego
Witam jeszcze raz wszystkich odwiedzająćych teraz mam ręce pełne roboty po pracy jeszcze pracuje w swoim ogrodzie do póżna nie wiem jak to robią inni ale gdybym miał więcej ogrodu tzn byłby większy nie dał bym sobie z nim rady..
wczoraj miałem ulewe zbiorniki napełniły się wodą po deszczu do godziny 10 latałem z konewkami i gnojowicą i podlewałem wszystko jak leci
Ale fajnie że jest ktoś z okolic witam "parafiankę" ja tnę w lipcu dość mocno poprawiam w lutym jeśli trzeba jeśli już kwitła to dobrze przynajmniej wiesz że nie pochodzi z siewu.długie przyrosty przycinam na długość 30 40cm jeśli wybijają nowe wyłamuje je.
To eskimo szczepiona na pniu, mam ją dopiero od roku, kupiłam przez internet, na razie trudno mi się wypowiedzieć na jej temat, ale już zauważyłam, że dość szybko kwiaty tracą urok pozdrawiam
Bożenko tam w oddali widzę kaline na pniu ona jest formowana? czy zaszczepiona? może to eskimo? JAk będziesz miała chwile poprosze o fotke z bliska długo już ją masz?