Osobiście czuję się za niego odpowiedzialna, bo ciągle dokupowywałam różne odmiany czasem coś wpadło w prezencie lub wyprzedaży i tak pewnie kilkaset sztuk z pewnością jest z tym że tego tak nie widać
Toszko, a co myślisz o tych śliwowiśniach na rabacie nr 1? będą dobrze wyglądać? Co w takim razie posadzić na 2?
Na rabacie pod oknem, pociągniętej do tarasu chciałabym modrzewia pendula, pod nim zielone kulki, obok trzy żywotniki wschodnie aurea nana, do tego trwaki?
Coś takiego (brakuje wypełniaczy: trawki, żurawki - dolne piętro, dopasowane do 2 rabaty):
Co pasowałoby na 2?
Jakoś nie mogę ruszyć z tą rabatą w przedogródku, na kolejne mam już jakieś palny.
W dalszym ciągu nie mam pomysłu na mój kamienny zakątek.
Może jeszcze ktoś podsunie jakiś pomysł. Jest tu grab pendula, świerki szt. 3 , juki karolińskie i rozplenice. Mam 2 czerwone berberysy carpet zastanawiam się czy nie wsadzić ich tutaj bo brak tu koloru. Myslę też o tym żeby rozplenice wykorzystać w innym miejscu i nie jestem przekonana do tych świerków, ale nie wiem z czego zrobić tło dla tego zakątka, jakby ktoś miał jakiś pomysł na to trudne miejsce chętnie posłucham.