Aniu
Piękne te tulipany Czy to są Salmon Van Ejik?
A tak w ogóle sporo się u Ciebie dzieje Skrzynie extra!!! Stipa nie wiem czym karmiona od kiedy ją wietrzysz? i co to znaczy w jakich godzinach? ja tez powinnam to samo ze swoją zrobić? Rabata frontowa się robi Fiu fiu ...
Witold .... hmmm że męża w ogródku chodujesz już ?
Potem zajrzę do Ciebie na zdjęcia stipowe - ja swoich nie pokaże bo ją zabiłam głupotą i lenistwem - no ale dużo za wcześnie na dwór wyniosłam i zapomniałam na noc przynieść.... ehhh!
Piesia ciężko nie schrupać - zwłaszcza jak jest taki jak dziś - po wieczornym prysznicu i odżywce to takie toto mięciuśkie i pachnące [psem!] jest że hoho!
Specjalnie dla Ciebie. Uwielbia tą kość targać i aportować, choć oddawania ciągle się uczy
Oby się spełniło bo śliczny jest! W szkółce miał całodzienną ekspozycje na pełne słońce i był jaśniejszy, w 2gim roku [pełnm u mnie] nie był aż tak jasny, ale nadal świecił. Może to kwestia że wziełam taki strzelisty egzemplarz, a może on tak ma ale idzie ostro w górę i stąd moje upinanie
Chyba idę jeszcze parę kabelków dołozyć Zajmę się też garnetem - tego akurat w górę ciągnę bo on z natury w dół idzie i dogódź człowiekowi!!!
Tak wyglądają u mnie inne skarpy:
Tu ze skalniakami i najwyższa cała porośnięta trawą.
Trzmielinowa niestety wydaje mi się że przez tkaninę trochę dłużej trwa zarastanie.
Tu kiedyś planuję że będzie wszystko porastał barwinek pospolity, ale to jeszcze potrwa bo dopiero go tam sadzę Jest to skarpa przed ogrodzeniem.
A tak u mnie żywopłot wygląda jest to winorośl i co kawałek róże parkowe plan był taki że wszystkie miały być czerwone. Przez pomyłkę szkółkarza na 5 dwie mam różowe