Uśmiałam się z tych wynoszonych roślin na strych no przechlapane mamy.
Ale dla takiej Kiku warto... najpiękniejsze buty to pyłek w porównaniu z nią
ściskam Aniu Ultra
PS 10 km przjść aby zrobić trawnik toż to szoook !
No niestety bukszpany, które kupiłam na obwódkę nie są imponująco wysokie, zaledwie 15 cm mają, ale są zdrowe i wyglądają bardzo ładnie. W jakiej odległości od siebie je sadzić, żeby uzyskać ładną obwódkę? Wydaje mi się, że gęściej niż na zdjęciach.
Proszę nie zwracać uwagi na szmatę, sukcesywnie jest ściągana.
Kulki poprzesuwane
Jaka żurawka byłaby najodpowiedniejsza na tę rabatę? Obok na rabacie będzie żurawka georgia peach lub marmalade. A może dać na tej rabacie georgie a przy hortensjach marmelade?
Ewentualnie zrezygnować tutaj z żurawek i dać trawki niskie jakieś od strony chodnika?
Co wysypałaś brązowego na te scieżkę? Też mam parę scieżek takich gdzie trawa marnie rośnie i zastanawiam się co pozmieniać. Jeszcze nie teraz ale za jakiś czas, gdy trawa całkowiecie zmarnieje.
Nie, nie nowe, ale jeszcze nie ostatnie - jeszce zostawiam sobie to miejsce, powoli robie wyspy, tam drózka tez sie trochę wije miedzy drzewami, ale to historia na inna okazje
Ta wiecznie węszy w kompoście
A mahonia jest powalająca =- pachnie tak mocno jak hiacynty!
To wiśnia różowa 'Pendula'
Tu też, tylko niżej szczepiona i krótko przycięta w zeszłym roku bo coś "chorowała"- sądząc po kwitnieniu- ma jej się na życie
No wielkie WOW Piekna jest!. Trawnik tez piekny, dobrze że choc focisz na bieżąco bo widoki masz wspaniałe... Trzymam kciuki za sukcesy w pracy - kiedy jest szansa że zwolnisz tempo?