Profesjonalnie podchodzisz do przerzucania ziemi, bo krzesełko i woda stoją, krótkie odpoczynki wskazane, a o nawodnienie trzeba dbać . Swoją drogą to ciężka praca, ale wygląd rabaty wszystko wynagrodzi
Posprawdzam dziś róże w kwestii mszyc. I porzeczki przy okazji też.
Karolu czy wiesz jak się nazywa ta roślinka na pierwszym zdjęciu???
mam ją też niebieską i białą i za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa
czytam że też szalałaś z przesadzeniami ? ja to co popsułam to do wazonu i kotek wlazł mi na botanicznego i tez zmniejszył mi o trzy pączki ale nie jest źle
Dla Ciebie
Dobrze powiedziane, mogliby lepiej dobierać sadzonki. Przy następnym takim zakupie zamówię sobie o jakieś 10-20 % więcej i najsłabsze odeślę. Bo z gęstością to faktycznie bardzo różnie.
A to już wspomniany bukszpan bez formy. Kilka takich w przesyłce było. Ciekawe czy dostawca je wymieni.
Podoba mi sie kształt tej dużej narożnej rabaty, taki wyrazisty. Fajna, konkretna rabata Ci wyszła.
Trzymam kciuki żeby trawka ładnie rosła i szałaputy za bardzo nie zniszczyły łapami.
podpisuję się pod tym projektem, rabata wschodnia
limki,jeżówki słoneczne kolory i trawy brązowe ( mogą wymarzać, a może sesleria któraś?) rabata zachodnia
vanilki, rozchodniki, trawki zielone ( znowu może sesleria ) lub niebieskie