Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:14, 02 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

a może i ja wyślę.... tylko co ja mam wysłać?

eko wianek

I to drugie cudo - wysyłajcie wszyscy co wianki robili - wyślę im PW
Zakupy przez internet 22:12, 02 kwi 2012

Do góry
Biorąc pod uwagę, że widziałem tylko dwa rodzaje bazylii w życiu to rzeczywiście ciekawe
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:49, 02 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Ja wysłałem swój wianek - a co tam Jest tyle pięknych prac, że na pewno nie wygram - ale nagroda super - kurs Creatora!

Nie znalazłam, na której stronie?

ją też dziś wyslalam zdjęcia na konkurs jest ich tyle - ale co tam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:46, 02 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja wysłałem swój wianek - a co tam Jest tyle pięknych prac, że na pewno nie wygram - ale nagroda super - kurs Creatora!

Nie znalazłam, na której stronie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:41, 02 kwi 2012

Do góry
Duże te bukszpany rzeczywiście, bo wczoraj je widziałem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:39, 02 kwi 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Wypada! Wysyłaj Może tym razem nagrodą nie będą warsztaty z garncarstwa

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:33, 02 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A co - jest konkurs? Dajcie link

Proszę

http://www.weranda.pl/konkursy?controller=konkurs&kid=47
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 21:32, 02 kwi 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Cześć Sebciu, planujesz "zniebieszczanie" hortensji w tym roku? Pamiętam, że była w 2011 r. dyskusja na ten temat doczytałam w necie, że białych nie da się przerobić na niebieskie. Chciałabym przerobić na niebiesko Anabelkę, co o tym sądzisz?

Tylko ogrodowe się da zrobić na niebiesko. Swoich ogrodowych nie zakwaszałem, aby były niebieskie - takie są od siebie Także z niebieskiej anabelki nic nie wyjdzie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:23, 02 kwi 2012

Do góry
Danusiu - ale u Ciebie już trawka zielona - krokusy przeurocze !
Pszczelarnia 21:20, 02 kwi 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Wszędzie jakieś szaleństwa twórcze. I u nas też się co nieco w ogrodzie zmieniło. Ciągle się zmienia.
Mamy cisy. W szkółce było ich tylko 26 szt. Może i dobrze, bo gdyby było więcej, kupilibyśmy więcej.
Tym samym temat rabaty przy studni wkroczył w fazę realizacji. Na razie nic z zaplanowanych roślin (oprócz cisów) jeszcze nie kupiłam, bo po zimie wszystko marne, nowych dostaw jeszcze nie ma.

Posadziliśmy od razu po zakupieniu. A teraz drżę o ich system korzeniowy w balocie.

Przepiękne te cisy są - i cena suuper
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 20:06, 02 kwi 2012

Do góry
abiko napisał(a)

No super fotorelacja, szkoda, że was tak daleko Te skrzyneczki cudo, dużo ładniejsze niż pierwowzór
Może jakoś i na południu udałoby się takie warsztaty zrobić. W końcu pewnie mamy tu jakąś zdolną duszę, a jak nie to Kaisog zaprosimy

Jestem zaa!!!!!! Tylko co - letnie kompozycje?

Zawsze coś może wisieć. U mnie wianek na drzwiach jest cały czas w zależności od pory roku.
Zawsze też można znaleźć inspiracje w internecie. A pewnie jakieś talenty też mamy ...

Jasne, że wianki też mogą być Chyba zajdę jutro do jednego ze sklepów - były tam super podkłady do wianków - ze słomy, z ciemnych i jaśniejszych gałązek
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 19:58, 02 kwi 2012

Do góry
viva napisał(a)
Sebku, zrobiłeś super zakupy, bardzo ładny obelisk za taką cenę.
Podziwiam jak Twój ogród pięknieje .
Mieszkasz w jakimś super miejscu, że tak austinek pięknie przezimował i już rwie się do życia , u mnie wszystkie będą cięte do kopczyków.

Tylko ta róża przezimowała tak dobrze - miała duży kopiec i była dobrze przysłonięta. Inne róże nawet pod kopczykami przemarzły u mnie także zimy łatwe nie są...
Biało-Fiolet 19:21, 02 kwi 2012

Do góry
Dzięki Sebek.
Po krótkiej przerwie wróciłam do domu i powoli wracam do sił. Mąż zasadził dziś róże. A na skarpie kwitnie coś nowego, ale na tą pogodę boję się wychodzić żeby sprawdzić co to.
Kolorowy ogród na piasku 11:15, 02 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Idealny

Dziękuję Sebku, tak jak pisałam on jest taki idealny w porywach, jak jest mokre lato
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 10:15, 02 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

No super fotorelacja, szkoda, że was tak daleko Te skrzyneczki cudo, dużo ładniejsze niż pierwowzór
Może jakoś i na południu udałoby się takie warsztaty zrobić. W końcu pewnie mamy tu jakąś zdolną duszę, a jak nie to Kaisog zaprosimy

Zawsze coś może wisieć. U mnie wianek na drzwiach jest cały czas w zależności od pory roku.
Zawsze też można znaleźć inspiracje w internecie. A pewnie jakieś talenty też mamy ...
Wianki, dekoracje na Wielkanoc i obsadzanie skrzyneczek 09:54, 02 kwi 2012

Do góry
abiko napisał(a)

Metamorfozy ogrodowe 09:50, 02 kwi 2012

Do góry
A co to za problem, żeby sobie wnosił inwestor sam do domu? Jak nie ma przymrozków w nocy Danusia też na pewno nie wnosi
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 09:48, 02 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebku przypomnij jak wygląda ten austinek pod obelisk.

A tak - to odmiana glamis castle

Jej miejsce jest tam za koło cyprysika

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 09:45, 02 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)
Sebuś.... a ta podpora się nie wywróci z różą. Wiem, ze to może głupie pytanie, ale ja nie mam pojęcia o różach a trochę ich kupiłam..... i teraz głowie się jak to rozplanować by nie było kolejnej baby jagi w ogrodzie

Ona jest dość ciężka - zanurzę ją trochę w ziemi, po za tym tam jest dość zacisznie, bo kilka krzewów zasłania wiatr i wszystko
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 09:44, 02 kwi 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Sebek, ja w Biedronce też widziałam te rośliny i zastanawiałam się, czy z nich coś wyjdzie. Bo nie mogłam wyczuć korzeni w tych woreczkach. A jednak warto było, mówisz?

Małe te klącza, ale przywrotniki mają kły, a jedna jeżówka ma kilka rozgałęzień - chyba coś z nich będzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies