jak cos posdadzisz w donicy to chwal sie nam tu zaraz
buziaki wiosenna. Kompozycja z runianką i prymulkami śliczna i świetna!
Witam. Ogród przepiękny, wszystko tak jak bym chciała u siebie, już dłuższy czas podglądam i niezmiernie zazdroszczę. U mnie goło i chyba niewesoło ale mam nadzieję że jakoś to ogarnę. Pozdrawiam.
No super runiance z prymulkami - fajnie to sobie wymyśliłaś i coś czuję, że szybko znajdą się naśladowcy Jak bym miała taką ładną runiankę sama bym zgapiła, ale moja żółta jakaś. Ja mam grys granitowy 16 - 32 mm, zarzekałam się kiedyś, że kupię ten drobniejszy, ale mama mi pokazała rabaty z jednym i drugim przy jakimś hotelu i skończyło się tak, że grubszy kupiliśmy. Odkurzacz mi go nie wciąga.
Gosia od przyszłego tygodnia będe na 2 tyg na szkoleniu w Tychach, kojarzysz w okolicy jakies fajne szkołki?
Czy tulipany wyciagasz aby odpoczely, czy ciagle sa w ziemi.
Marzen - jak sądzisz czy jak ciachnę ostro całą górę ruminaki do gołych gałązek to ona odbije równo? zdechnie? ijak długo trzeba czekac na efekt? bo chciałabym ciachnąć w poziomie mocno bo mam strasznei neirówne to.
Twój zegar właśnei zaczął tykać już gotowy stoi w zwartym szeregu z pozostałymi
U mnie iryski mają 2 cm kły a u Ciebie już kwitną
Bede zagladala. Nie wiem czy zagladalas u mnie, ale moje trawy wyrastaja pozniej. ...
witam, Jestem tu po raz pierwszy i nie mogę wyjść z podziwu, gratuluję
U Ciebie nie ma chwili wytchnienia, wciąż coś kombinujesz, co to za budowla się szykuje ?
a my ogrodniczki lubimy zmiany to po 1 a po 2 jak cos wymarznie to też trzeba grzebac aby wywalić i wsadzić nowe.
piekny mają kolorek u mnei jeszcze te ciemne to w blokach startowych
... Trzymajcie kciuki za domy jednak!
Coś tam kupiłam