Święte słowa Danusiu. Sebek mam dwa graby fastigata, które zamierzam formować, tylko nie wiem czy w stożki czy sześciany, a wiosną przybędzie kolejnych 10 szt. będziecie mi doradzać jak ciąć. W okolicach ogrodu japońskiego we Wrocławiu rosną nieformowane szpalery z tych grabów i powiem, że widok jest urzekający.
Sebek tak wszechstronny jest, że chyba kilkaset stron przeczytałam zanim się nie zorientowałam , że nie jest architektem krajobrazu tylko ma 2 lata do matury .....
Strach się bać jak do 20-tki dobije czego Ci Sebciu nie życzę szybciej niż tysiączka stron!
Sebek tak wszechstronny jest, że chyba kilkaset stron przeczytałam zanim się nie zorientowałam , że nie jest architektem krajobrazu tylko ma 2 lata do matury .....
Strach się bać jak do 20-tki dobije czego Ci Sebciu nie życzę szybciej niż tysiączka stron!
Moja 18-tka a właściwie za 2 m-ce 19-tka nie wie czego chce, ja również w jej pokoju ....
Te nowojorskie taksówki właśnie uwielbiam, ale bardziej mi do gościnnego pasują....
Kuzynka niedługo będzie robić - mówi, że będzie w fiolecie. Kolorystyka czarno - jasno fioletowo - biała powinna być fajna - do tego srebrne dodatki i Nowy Jork albo jakieś inne miasto na ścianie powinny być OK. Szukajcie różnych wnętrz, zdjęć - na coś traficie
Się mądrzę
Ja swój pokój mam migdałowy, bo zmieniałem tylko kolor ścian. Teraz bym na pewno zrobił inny