Myszorku kochany wiem, że szkodniki mogą dokopać, w tamtym roku walczyłam z pędrakami w żurawkach w tym z dziadostwem w trawniku... taki los. Wierzę, jednak że uda Ci sie opanować bałagan i nasadzenia nowe jeszcze piękniejsze się pojawią! z utęsknieniem czekam na trawy u Ciebie. Zdjęcie z przedogródka mistrzostwo świata
Powiedz mi proszę jakiej firmy sa te płyty tarasowe? szukam rozwiązań na taras do siebie...
Bociek takie ma Danusiu
zdradzę Ci również w tajemnicy że mam srebrne kulki... bo był etap że szukałam ich w 'obłędzie' i wiesz gdzie są? W PIWNICY! jak Twoje Cię denerwują bo są wszędzie to też możesz schować to jak z zabawkami dla dzieci, chowa się dzieci o nich zapominają a po jakimś czasie się wyjmuje a one są zachwycone 'nowymi' zabawkami...
Dziewczyny - zdjęcia w weekend Czyli jutro albo w sobotę
Co kupiłem? Kwiaty do kościoła
A potem polowałem na jednoroczne i...klapa Poszukiwałem pełnych surfinii i miał je tylko jeden sprzedawca - zamiast purpurowych będą lawendowe (kolor wygooglałem, nie żebym znał ). Do tego ciemne wilce i różowe pelargonie wiszące (przynajmniej takie kupiłem w pąkach, jak będą czerwone to nie zniesę ). Nie kupiłem za to wilczomleczy i pelargonii - były piękne odmiany, ale po co mi całe pudełka po 20 sztuk? I tak dobrze, że tamte udało mi się kupić pojedynczo