Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Ogród w skali mikro :) 19:25, 07 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ela to czemu tak późno się chwalisz, że w gazetach twój ogród można znaleźć Drewutnia piękna, bierz ją do siebie O rabatkę się nie martw już my ci doradzimy.

Aaach Małgosiu to dlatego ,że mnie tam czegoś brakuje i tak do końca nie wiem czego ... A to po prostu było w reklamie domów na sprzedaź z naszego osiedla... Noooo i awanturka lekko o to była bo tak to napisali , jakby sprzedawali domy ze zrobionymi ogrodkami... Kalecznie, bo kalecznie ale zawsze zrobionymi

Drewutnię chyba wezmę ... Nooo prześliczna jest. i takie miejsce do dumania ... Gratis ...
Działka prawie w Borach Tucholskich 19:18, 07 sty 2013

Do góry
Jeszcze, jeszcze...
Ogród w skali mikro :) 19:14, 07 sty 2013

Do góry
Ela to czemu tak późno się chwalisz, że w gazetach twój ogród można znaleźć Drewutnia piękna, bierz ją do siebie O rabatkę się nie martw już my ci doradzimy.
Igiełkowy ogródeczek 19:05, 07 sty 2013

Do góry
To ja lecę do Ciebie w takim razie
Igiełkowy ogródeczek 18:40, 07 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Wy się śmiejecie a mi pies obgryza żurawki bordowe to chyba jadalne

Ja bym tam daleka była od porównywania przewodu pokarmowego M . i pieska

Mówisz, że się pozna...hyyy..

Ze niby Mąż ??? czy się pozna ??? Czy pies bo już się gubię ?.

Gosia zobacz u mnie znalazłam przecudną drewutnie ... A raczej .. Danusia znalazła
Ogród przydomowy - na zmiany gotowy... 18:38, 07 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Podglądam zmiany, fajnie wychodzi, czy już zdecydowałaś z żurawkami, zależy jaki efekty chcesz mieć, z tym co wymieniłaś to dałabym Electre i Georgie Peach. Ale widzę że Danusia ci w dwóch podobnych kolorach radzi, to też na pewno będzie wyglądać atrakcyjnie, bardziej subtelnie, zależy co lubisz.

To nie jest w dwóch podobnych kolorach, moja drukarka nie pobiera czerwonego koloru
Ja tylko linię narysowałam przerywaną.

Ja zawsze daję kontrastowe kolory, a nawet zamiast jednej zurawki możesz dać trawki niskie - turzyce (Carex)
Igiełkowy ogródeczek 18:29, 07 sty 2013

Do góry
A moje agawy wyglądają tak:

Igiełkowy ogródeczek 18:23, 07 sty 2013

Do góry
A ja dzisiaj tak siedzę i myślę czym tu Was zaskoczyć i wpadł mi pewien pomysł, zobaczcie sami:

Powyższe zdjęcia pochodzą z parku botanicznego na Majorce- podobno to największy ogród botaniczny w Europie, głównie z roślinnością tropikalną, olbrzymie kaktusy, agawy czy też pole cykasów zrobiło na mnie olbrzymie wrażenie. Byłam tam z rodzinką w 2010 roku i niestety nie zrobiłam typowych zdjęć widokowych, ale trochę powycinałam, żeby nie zamęczać was swoją osobą i coś tam widać. Mam jeszcze dużo takich zdjęć, jak będą chętni to zrobię osobny wątek w dziale ogrody świata. Wszystkich zachęcam przy okazji pobytu na Majorce do jego odwiedzenia, zwiedzających garstka, wydawało mi się, że jesteśmy tam zupełnie sami, po drodze minęliśmy raptem kilka osób, szkoda, bo jest tam cudnie.
Igiełkowy ogródeczek 18:09, 07 sty 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ja bym tam daleka była od porównywania przewodu pokarmowego M . i pieska

Mówisz, że się pozna...hyyy..
Igiełkowy ogródeczek 18:07, 07 sty 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)

Sprawdzę w jakim stanie są moje ....wygrzebie spod śniegu i w poniedziałek mój M ma gwarantowaną kanapkę na kolorowo.

Jaaaaa a Wy tam śnieg macie ????? szczęściarze ! a u nas wiosna .....

To dobrze, sprawa wyjaśniona, jakby sałaty w sklepie zabrakło mam własne zapasy
Igiełkowy ogródeczek 18:02, 07 sty 2013

Do góry
Margi- to dobrze, że ci też się przyda
ZbigniewG- coś będę kombinować a możesz pokazać swoje oczywiście w twoim wątku
Roztoczańskie klimaty 17:55, 07 sty 2013

Do góry
100 już jest a 1000 to chyba do wiosny stukniesz, GRATULACJE!!!
Działka prawie w Borach Tucholskich 17:50, 07 sty 2013

Do góry
A mnie najbardziej igiełki oczarowały, ale przecież nie mogłoby być inaczej..hehe
Igiełkowy ogródeczek 17:42, 07 sty 2013

Do góry
jotka napisał(a)
Gosiu, to ja też się ujawniam

Miło mi Cię gościć
Mały ogródek, a dużo przyjemności 17:40, 07 sty 2013

Do góry
A ja już myślałam że u Cibie teraz tyle śniegu
Igiełkowy ogródeczek 17:36, 07 sty 2013

Do góry
Dziewczyny dzięki za wszystkie rady odnośnie storczyka, narazie zostanie na swoim miejscu, przejrzę jeszcze wątek o storczykach może coś znajdę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:46, 07 sty 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Ironko ale w tym stroju narciarskim superowo wyglądasz, chyba poderwać kogoś jedziesz..hihi

Gosia, ten najważniejszy poderwany już jest innych nie widzę,,,poprzeczka wysoka

nowy, świeżutki strój,,,po nartach , a zwłaszcza upadkach, będę jak kupka nieszczęścia, stosowna relacja będzie

Irenko i tak trzymaj. Ja stosuje zasdę, że ten nowszy model wcale nie musi być lepszy.

Tak, tak, nawet przysłowie powiada: zamienił stryjek siekierkę na kijek... A przysłowia wiadomo - mądrością narodu )

wiadomo...całkiem sporo tych mądrości mamy, oby umiejętnie korzystać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:45, 07 sty 2013

Do góry
zuza12 napisał(a)

Ironko ale w tym stroju narciarskim superowo wyglądasz, chyba poderwać kogoś jedziesz..hihi

Gosia, ten najważniejszy poderwany już jest innych nie widzę,,,poprzeczka wysoka

nowy, świeżutki strój,,,po nartach , a zwłaszcza upadkach, będę jak kupka nieszczęścia, stosowna relacja będzie

Irenko i tak trzymaj. Ja stosuje zasdę, że ten nowszy model wcale nie musi być lepszy.

sama prawda...jak opadną różowe okulary, widok z reguły gorszy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:44, 07 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
No już nie mogę się doczekać jak będziecie śmigać na stoku, tylko dużo zdjęć proszę

aparaty i ładowarki w dłoń!!
sezon ogrodowy na nartach odpalimy...może stanie się tradycja
jakby co...są jeszcze sanki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:43, 07 sty 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Nawet jeśli się przydarzy (w co nie wierzę) to będziesz najradośniejszą i pełną wdzięku kupką nieszczęścia

Jolu, zapewne tak, bo Iza w parze mi towarzyszy, a wiesz, że wtedy łatwiej i weselej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies