Kiedyś będzie tu pięknie ...
22:38, 28 cze 2012
Diana muszę przyznać, że się w nich zakochałam

A okrywowe kwitną jak szalone i jeszcze tak ładnie zarastają powierzchnię. Sama jestem ciekawa jak te biale będą się rozrastać ???
Do tego miejsca na bieżącoPoczekaj..może do przyszłego roku polubisz i taki kolor...
Miło pozwiedzać znów Twój ogród. Za każdym razem zauważa się coś nowego. Przyszły rok z pewnością zaskoczy urodzajem barw i form coraz dojrzalszych roślin!
Ja też jestem zauroczona hebe . Niestety u mnie nie ma szans. Próbowałam trzy lata.
O kurcze...... wczoraj były imieniny mojego kolegi Ogrodowiskowego..a ja zamiast mu złożyć życzenia darłam się, by dawał Ciebie do telefonu........ bo lilie kupuję...... ależ nietakt z mojej strony.
Wiec spóźnione, ale szczere życzenia...... niech mu te drzewa pięknie rosną, a Ty mu nie narzekaj na nieA poza tym zdrowia, zdrowia, zdrowia......
![]()
A teraz mozesz mnie za uszy wytargać......
Za zawracanie głowy w taki dzień..i za te drzewa
No i obiecane zdjęcia:
Na pierwszym przyjrzyjcie sie pręcikom jak się wdzięczą żeby owad się nimi zainteresował.
![]()
A tych chyba wyjaśniac nie trzeba ,samo sie skojarzy.
![]()
![]()
Myslałam ze w Twoim ogrodzie jest mało kwiatów a tak wcale nie jest. Piękne i róznorodne hortensje, róze , powojniki, lawendy. To jednak masz kolorowo. Pięknie.
Śliczne rózyczkiMszyce je nie zżerają?
Marzenka zanim zafajdają teren zaaplikuj jakiś specyfik na kanalizację ... porządek musi być...
Marzenko - dzięki za różeA możesz jeszcze zrobić zdjęcie jak one wyglądają na rabacie? Chodzi mi o to czy idą nisko czy są wyprostowane. Dzięki