Witamy, dobrych rad u nas pod dostatkiem, sporo zostało napisane, na stronie głównej, gdzie są artykuły i na wątkach ogrodowych, które możesz oglądać i czytać do woli, a także pytać w wątkach o konkretnych roślinach, pielęgnacji, albo bezpośrednio w ogrodach, które odwiedzasz. Załóż swój wątek tutaj
Danusiu ,nie mogę się doczekać...
Mój (91 l.)dziadziuś nie może się doczekać - zawsze o tej porze miał już obsiane pół ogrodu a tu klapa...
Wczoraj złożyłam reklamację na tą niby Limkę i dostałam maila że reklamację uwzględniono i numer listu przewozowego dostałam ,w piątek mam dostać nową - zobaczymy co z tego wyrośnie
Rabaty wyniesione trzeba wyprofilować aby powstał rowek i nie zwiewa, jak zrobisz "garb" to będzie źle.
W Anglii w tradycyjnych ogrodach pokazowych nie ma kory, jest za to góra kompostu albo spróchniałego obornika
Dziękuję Danusiu bardzo cenne słowa ,nie wiem tylko za jaki czas cis będzie stożkiem
Pozdrawiam serdecznie miło Cię gościć w skromnych progach
Danusiu tak mi się przypomniało bo przed tymi zamieciami piątkowymi trawa była bez śniegu ,żebyś Ty wiedziała z jak zniszczonego trawnika powstaje rok po roku taka trawa.
Zalegający śnieg toaleta naszej suczki i jest koszmarnie trochę trzeba się pobawić,żeby tak wyglądała .
No ja też właśnie nie bardzo wiem.O sile pędów sami się przekonaliśmy.Pnącze błyskawicznie znalazło się przy dachówkach i między rynną a murem...oj było z tym pracy...