Ewusia - będzie co ma być Ja dwa lata cudowałam, teraz już się nie przejmuję Rh strasznie się pozwijały w te mrozy, ale widzę doszły do siebie. A hortensji nigdy nie okrywałam, chyba że masz te wrażliwsze - ogrodowe. Limki (dzisiejsze) dzielnie stoją obok cisów czekając na wiosnę
Właśnie dzieci wypuściłam na ferie z babcią - jupi!!!!!
I piekny snieżek przykrył ogródek, ale najważniejsze co ogrodowego mnie spotkało to.... nowe lustro i to gigant od eMa Sylwi ze Szmaragdowego - Sylwuś ucałuj tego chłopa swojego ode mnie bo straszną niespodzianke mi sprawił - a to fotki jak duże jest lustro (odwrócone tyłem) do tego które mam na ścianie!
Początkowo myslałam że jedno zastąpię drugim ale chyba jednak dam go gdzie indzie - ale to niespodzianka
1) Solidarność
2) Lech Wałęsa
3) Asao
4) Multi Blue
Witaj na ,,Ogrodowisku".
Aniu.
Mam do Ciebie taką malutką prośbę. W tej chwili na forum parę osób zainteresowanych jest wyborem clematisów do swoich ogrodów. Jakby Ci nie sprawiło to większego problemu, to umieść nad każdą fotką nazwę powojnika.
Pozdrawiam.
Miłej soboty Haniu i Marto u mnie ziniutko ale przyjemnie latałam z poscielą super zapaszek teraz się grzeje taaaką pogodę lubię choć troszkę śniegu by się przydało no ale cóż brrr buziaki
Witam.
W zeszłym roku dostałam 5 krzewów, ale nie wiem co to za odmiana tuji. Pomożecie?
Zastanawiam się jak je ciąć na wiosnę żeby ładnie się krzewiły, same czubki czy boczki też coś ciachnąć?