Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ranczo Edy 20:08, 06 lis 2015

Do góry
eda napisał(a)

Ech, uwielbiam takie ujęcia
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:07, 06 lis 2015

Do góry
Nallar napisał(a)

Takiego zagęszczenia jak u Ciebie w ogrodzie to ja nigdy nie osiągnę, a tak mi się podoba.
Muszę pospacerować dłużej, może "przeniosę" coś do siebie bo mnie wena tworzenia i komponowania opuściła.
Aguś, napisz proszę czy on jest tak prowadzony, czy sam z siebie jest taki smukły, to jest cis?

Ewa kolumnowy...cis Aurea wiosną jeszcze ładniejszy
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 20:04, 06 lis 2015

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Jeszcze jedna poza mojego ogoniastego.

Śliczny jest ...
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:03, 06 lis 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Tak Irenko Dissectum...czytałam u Justynki naszej e tam, że szykujesz się na klony
Dissectum parą z Atropurpureum u mnie

U mnie tez rosna razem ale dissectum w tym roku wogóle się nie wybarwił bo ze wzglądu na suszę był bez przerwy podlewany i jako jedyny miał malo lisci wybarwionych , Twój piękny, uwielbiam ten kolor.
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 20:03, 06 lis 2015

Do góry
hanka_andrus napisał(a)

fajny piesio prawdziwy przyjaciel widoczki energetyczne super foty Hanusia Macham do Was wieczorowo
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:00, 06 lis 2015

Do góry
Agania napisał(a)

Takiego zagęszczenia jak u Ciebie w ogrodzie to ja nigdy nie osiągnę, a tak mi się podoba.
Muszę pospacerować dłużej, może "przeniosę" coś do siebie bo mnie wena tworzenia i komponowania opuściła.
Aguś, napisz proszę czy on jest tak prowadzony, czy sam z siebie jest taki smukły, to jest cis?
Lawendowy zawrót głowy 19:54, 06 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Fotki robocze )))Wreszcie cos sie dzieje ))jest brama i furtka ...przesła jutro albo we wtorek ))

Łoooo to tera już nie wleze hi hi złapałam promyki już mi lepiej buziolki Super płota
Ogród z koniczynką 19:47, 06 lis 2015

Do góry
Rumianka napisał(a)
Pomimo niesprzyjającej pogody, nie próżnowałam, poszerzyłam moją najwęższą rabatę z tyłu patio...

przesadziłam trawki-kostrzewę siną i obwódkę z trzmieliny...

a tu, jak dobrze się przyjrzeć, widać kiełkującą trawę w miejscu dawnego okręgu huśtawkowego

Kawal roboty dziewczyno u Ciebie praca wre slicznie a wiosna to będziesz się cieszyla jak się slicznie zadomowia przesylam sloneczko i trzymam kciuki
Rododendronowy ogród II. 19:45, 06 lis 2015

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Dzis przymrozek, liscie opadaja w szybkim tempie wiec jeszcze raz , pewnie ostatni widok z okna (wczorajszy wieczorny)

A tu przypadkiem sie załapało jeszcze boczne okno.

Firmowe okno ujmuje jak zawsze, Bogdziu w tym roku jesień u Ciebie najpiękniejsza
U mnie dzisiaj dopiero przymrozek złapał, po raz pierwszy.
Dzięcioł Gabrysi u Ciebie, a gdzie mógłby być jak nie w rododendronowym
Pozdrawiam
Hortensjada 19:43, 06 lis 2015

Do góry
bozga napisał(a)

Czy ten krzew z lewej z biało-zielonymi listkami to rozchodnik??...mam podobną odmianę u siebie.

Bożenko,kiedy okrywasz hortensje i jak to robisz?? mam pierwszy rok i boję się popełnić błąd.
Wszystkiego po trochu 19:41, 06 lis 2015

Do góry
Ponad 50 róż?? Dobrze przeczytałam?
Kobieto!
Pszczelarnia 19:34, 06 lis 2015

Do góry
Listopadowych wspominków ciąg dalszy. Historie kilku miejsc.

Jak zmieniało się otoczenie (ogród?) w trakcie prac remontowych 200-letniego domu. Jak w trakcie zakrojonych na wielką skalę prac remontowych nie zniszczyć tego, co cenne w ogrodzie, rozpoznać, docenić i zachować.

Listopad 2004
Na zdjęciu prawdziwa węgierka, jeszcze ciągle rodzi co 2 lata zdrowe owoce, już zbliża się do kresu swoich możliwości.

Marzec 2011

Marzec 2015

Czerwiec 2015

Ogródek Ewy 19:24, 06 lis 2015

Do góry
Agania napisał(a)
Ewa szukują się rewolucje u Ciebie, zagęszczasz..i nowa architektura ogrodowa w planach....super
Tą sosną nivaki bardzo, bardzo się zachwycam, majstersztyk, jak to się mówi czapki z głów

Próbuję zagęszczać ale za pierona mi nie idzie Muszę się wybrać na szkołę do Ciebie.
Cięcie sosny to "zło" konieczne, została wsadzona bez pomyślunku. Kiedy robiłam obrzeże okazało się że rośnie na samym brzegu rabaty i zasłania resztę roślin. Wyjścia były dwa, piła albo eksperymentalne cięcie.
Cieszę się że Ci się podoba.
Skąpana w słońcu 19:23, 06 lis 2015

Do góry
ewsyg napisał(a)

Mirusiu, odmian mam 34 a krzaków 37. Niby mało, ale jak trzeba koło nich robić to wydaje sę dużo.

Skoro też oczekujesz na jeżówki to dla Ciebie

Jeżówka Aloha

Aloha ma zmienny kolor, zależny jest od operacji słonecznej. Kolor jest od mocnej żółci po waniliowy (ten lubię najbardziej), aż po wypłowiały waniliowy. Ma sztywne łodygi, do tej pory przez trzy lata nie wymagała podwiązywania. Kwitnie długo, zaczyna w lipcu i kwitnie do samych mrozów. Wysokość powyżej kolan. Proponuję posadzić ją w lekkim półcieniu, będzie miała ładniejszą barwę, nie będzie tak płowiała na słońcu.

Ewuś, dziękuję za tę jeżówkę, akurat chyba tę kupiłam w zeszłym roku i mi nie przezimowała, nie wiem dlaczego ale prawdopodobnie za głęboko ją wsadziłam, może i tak było. Szkoda

39 krzaczków róż- jest co robić Ja mam ponad 50 Pewno niedługo dobijesz do tej liczby
Lawendowy zawrót głowy 19:18, 06 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Fotki robocze )))Wreszcie cos sie dzieje ))jest brama i furtka ...przesła jutro albo we wtorek ))
Jolu ta jak ja teraz do ciebie będę chodzić? jak Ty takie ogrodzenie sobie fundnelaś trza będzie włam robić
Pod Laskiem 19:17, 06 lis 2015

Do góry
Lawendowy zawrót głowy 19:16, 06 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

O matulu!
Klasunia!
Lawendowy zawrót głowy 19:16, 06 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Agatko Amelko

Platanów mam 9 sztuk są u mnie od kwietnia wiec jeszcze nie goscily cale go sezonu . Bardzo mi się podobają jednak bardzo się bPo szukam fot pierwszego cięcia żeby je zagescic. Prezentują się cudnie zwlaszcza jesienią byly pięknie zolte a liście są bardzo duże i lata o je zbierać. Pierwsze trzy kupilismy w kwietniu lata o się zaaklimatyzowaly, kolejne w maju i niestetybprzyszly upaly i spadku im liście. Teraz doszly do siebie i mam nadzieje ze wiosna dają czadu. Potrzebują dużo wody, nieźle pijoki

Ceny w widelkach od 250 do 350 zeta moje są szczepione na wysokości 250 niżej szczepione moja być nieproporcjonalnie jak u rośnie im korona.

Poszukam fot i w kleje Wam linki
Platany

Jolu dziekuję, okazy nieziemskie, w przyszłym roku to poproszę Cię o relację z cięcia ..idealnie u Ciebie pasują

Wjazdówkę masz odjazd
Lawendowy zawrót głowy 19:14, 06 lis 2015

Do góry
Dominika11 napisał(a)
to jest szybkie pisanie no, chyba zaraz walnę focha

Ja myslalam ze tak specjalnie tak uroczo...... a u mnie ciągle wpadki slowne a pisze slowniczek kontroluje hihih
Doświadczalnia bylinowo-różana 19:13, 06 lis 2015

Do góry
Z okazji 100 korale jesieni dla Ciebie

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies