czy ja wiem czy sielsko by było z floksami na pewno pachnąco i przyjemnie dla zachęty zdjęcia z pęchcina
u ciebie już jest tyle propozycji i koncepcji a wydaje mi się że do wiosny jeszcze coś się pojawi, ogólnie to ciężko od razu wymyślić coś co będzie nam w 100% odpowiadać często trzeba coś pozmieniać i poprzesadzać
Posądziłaś mnie o ogród tutaj i to w dodatku taki niczego sobie hehe już samo to że ktoś by ci coś mojego polecił i napisał Anitka jest dla mnie dziwne przecież mnie tutaj nikt nie lubi....
Czyli to złote drzewko to lipa?
A myślałam, że jakiś grab lub buk. Piękne drzewko.
Dawno go kupiłaś? I gdzie? Mam nadzieję, że na wiosnę go znajdę. A jeśli jeszcze na pomarańczowo się przebarwia, to dla mnie rarytasik
Nie tylko Ewę. Z braku czasu nie zaglądam za często.. ale na wolne chwile mam już listę tego co chcę nadrobić Są wątki gdzie się wpada i wypada, a są wątki gdzie nie da się na szybko. Za dużo umyka wtedy... wrzucaj focie... ja wrócę do nich jeszcze.
ależ ci już wszystko porosło a jak będzie cudnie w przyszłym roku jak wszystko ruszy z kopyta miodzio a ten żwirek nie zsuwa ci się ze skarpy tam w rogu?
tą niebieska dostałam w gratisie przy kupnie tych czerwonych i tak z jedną sztuka nie bardzo wiedziałam co zrobić i znalazłam jej tam zaciszne miejsce, może jak dokupię inne to wtedy przesniosę
No właśnie - wstawiajcie swoje rymy, czas ku temu jest dobry taki refleksyjny. Mira dziadek tez dostał prezenty i nie wszystkie sfociłem - m innymi takie:
Pozdrawiam również.
Żadnej hortki na zimę nie obcinam.Ładnie wyglądają i w całości raczej lepiej siebie zabezpieczają
ale bukietówki to wytrzymałe roślinki na mroz
y.Powinny dać radę
A nawet można pokazać
hortensja limelight- Było tak
tak jest