No to masz ha ha po prostu pani musi robić poprawki bo nie tak jak trza wciska w ziemię mówi piesek i ciach cebulkę a co
Ferajna barw piękna trzmielina i klonik ten bordowy taki sam jak na wycieczce widziałam i o nie wiedziałam że zebrinus kwitnie jeszcze bardziej go kcem podobno w brico się pokazał bo tak to ja tu go nigdzie nie widzę
koniecznie zrób fotę jak kwitnie A hosty to czyste złotko Spokojnej nocki kochana
Nie martw się, przy dostawie zazwyczaj masz kartkę z instrukcją sadzenia.
Jak nie - to proszę:
Ale oczywiśćie, pytaj się jakby co.
Od razu mówię, ze w wodzie róże mogą leżeć i z 2-3 dni i nic im nie będzie.
Nie trzeba rzucać wszystkiego i od razu lecieć do ogrodu z łopatą by je posadzić.
Dziękuję Paula za te cenne uwagi. Jutro spróbuję zrobić plan z Twoimi sugestiami. A swoją drogą i little lime i bobo też ładne i dużo niższe. Niedawno byłam u swojego taty i zauważyłam (dopiero!) w ogrodzie hortensję, ma mnóstwo odłogów ukorzenionych, tylko nie wiem co to za odmiana, tato nie umiał mi powiedzieć skąd mama ją miała. Wkleję zdjęcie może ktoś ją zidentyfikuje.
szkoda, tylko, ze rózom kwiatki zamarzły.
Maragretko mam nadzieję, ze nasze plany zrealizujemy, będę najszczęlśliwsza, kiedy moje wszystkie cebule znajdą się w ziemi. ściskam Różanka po liftingu raz jeszcze