Bo kolor jakiś tam jest, ale nie taki do końca jakiego bym kciała
Kindzia różę mi ciętą przywiozła(ze swojego krzaczka)...tak na zarażenie siem "różyczką"....i co???...zaraził się mój eM...pyta dzisiaj czy ta róża w ogrodzie może rosnąć?...i takim sposobem zamówiłam Barkarole ...no oczywiście nie tylko ją, bo dla jednej nie opłaca siem składać zamówienia
Oto pięknota ...próbowałam wybrać fotkę, na której kolor jest zbliżony do rzeczywistego, ale to jeszcze nie to...
Asia do mnie Ty masz bliżej niż Kindzia, zapraszam
OOooo Aniu, wybacz faux pas.ale ze mnie gapa.Wstyd
coś źle zrozumiałam.
A Marysia dla córci to piękne imię. Moja mama tak się nazywała
To żeby już tylko tak kocio nie było.To z Debowego Lasu widoczek
Dołączam jeszce zdjęcie narożnika z żywopłotem, pod nim rośnie mahonia lub ostrokrzew czy można wykorzystać ją na żywopłot przy siatce lub kształtować w kule, stożki
Bożenko, bardzo ładna niewysoką różą jest też Isla Palace
Lubie róże Palace bo są niewysokie, ale szerokie, zdrowo rosną i mają śliczne kwiaty. ta będzie kolejna pięknością
Ślicznie się przebarwiła. U mnie do stawku, zgodnie z przewidywaniami Mariusza, sama przywędrowała. Też ładnie się wybarwiła. Ale jak pomyślę, że ta bestia może zaszaleć....
Dokładnie. tak.Moja jak tylko pali się w kominku, to juz przed nim leży i wygrzewa się w rożnych pozycjach
W takiej też.chociaż ta fotka jest zrobiona na drodze na Dębowym w letni dzień,, i tarzanko było